Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар» очолив рейтинг «Найбільш шановані роботодавці 2009»


    31 мая 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Київстар» очолив рейтинг «Найбільш шановані роботодавці 2009»28 травня Лідер телекомринку України «Київстар» посів перше місце в рейтингу «Найбільш шановні роботодавці» України за 2009 рік, складеному компанією Reputation Capital Ukraine.

    Опитування споживачів свідчить, що українці високо оцінюють «Київстар» як потенційного роботодавця та довіряють компанії в цілому.

    Директор з персоналу й розвитку організації, Олена Кропив’янська:

    «Успіх компанії насамперед залежить від якостей її команди — саме тому „Київстар“ постійно працює над тим, щоб його співробітники почувалися комфортно та впевнено і працювали з віддачею. Ми прагнемо надати кожному, хто працює в „Київстар“, не лише матеріальні та соціальні гарантії, а й можливість професійного та особистісного зросту й розвитку».

    Директор компанії Reputation Capital Ukraine, Олег Кершис:

    «Протягом декількох років наша компанія, спільно з Reputation Institute, проводить порівняльні дослідження репутації найбільших українських компаній. Результати даних досліджень демонструють, що компанія „Київстар“ не тільки входить до ТОП-3 українських компаній з найкращою репутацією на ринку, але і є лідером у певних її компонентах, таких як репутація компанії як роботодавця. Високі позиції компанії „Київстар“ у відповідних ренкінгах свідчать про її системну роботу над своєю репутацією».

    У 2009 році компанія Reputation Capital провела спеціалізоване дослідження рівня репутації компаній, що працюють в Україні — «Найбільш шановні компанії України» (The Ukraine’s Most Reputable Companies). На підставі офіційних даних Державного комітету статистки про рівень валового доходу (за станом на 1 вересня 2009 року) в дослідження були включені 30 компаній, які представляють дев’ять галузей економіки і є лідерами в кожній з них. Як частина даного дослідження також був реалізований проект «Найбільш шановні роботодавці». У ході опитування респонденти оцінювали репутацію компанії як роботодавця за вісьмома критеріями: чотири показники емоційної складової, а чотири інших — раціональної. На основі отриманих даних був складений ренкінг компаній, які користуються найбільшою довірою громадськості як роботодавці.

    Дізнавайтесь новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,87 млн. осіб (станом на 01.05.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.

    Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.


    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.