Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новий акційний пакет «СтарСвіт Оптимальний» для контрактних абонентів «Київстар»


    12 мая 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Новий акційний пакет «СтарСвіт Оптимальний» для контрактних абонентів «Київстар»До 31 жовтня 2010 року клієнти контрактної форми обслуговування «Київстар» зможуть замовити акційний пакет «СтарСвіт Оптимальний» зі спеціальними тарифами для здійснення дзвінків за кордон.

    Відтепер окрім клієнтів передплаченої форми обслуговування та клієнтів DJUICE акційний пакет «СтарСвіт Оптимальний» можуть підключити контрактні клієнти. Абоненти отримують 100 пакетних хвилин для дзвінків за кордон упродовж місяця. На дзвінки розповсюджується посекундна тарифікація. Щомісячна абонентна плата за користування пакетом становить 10 грн.

    Вартість хвилини розмови в такому пакеті становить:

    ► 1 грн. — дзвінки в Росію;

    ► 2 грн. — дзвінки в Грузію, країни СНД, Європи, Північної Америки;

    ► 3 грн. — інші країни.

    Замовити акційний пакет «СтарСвіт Оптимальний» контрактні абоненти «Київстар» можуть за допомогою команди *100*36*2#, за номером 477*015*, чи за допомогою системи самообслуговування «Мій Київстар». Перевірити залишок пакетних хвилин можна за допомогою команди *100*36*1#.

    За умовами акційного пакету клієнту нараховується 100 пакетних хвилин з терміном дії до кінця календарного місяця, в якому було замовлено пакет. В наступному місяці нараховується новий об’єм пакетних хвилин, а попередні невикористані хвилини анулюються. Нарахування пакетних хвилин відбуватиметься щомісяця до кінця дії акційного пакету чи до відключення акційного пакету за бажанням клієнта. Плата за з’єднання дзвінка при використанні пакета стягується згідно з умовами тарифного плану.

    Всі тарифи вказані з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуг без урахування ПДВ.

    Для абонентів передплаченої форми обслуговування акційний пакет «СтарСвіт Оптимальний» був запропонований з 21 квітня.

    «Київстар» потурбувався, щоб клієнти мали змогу економити на закордонних дзвінках та більше спілкуватися зі своїми рідними та друзями.

    Дізнавайтесь новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»..


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Національний мобільний оператор «Київстар» лідер українського ринку мобільного зв язку, якому довіряють своє спілкування 22 млн. осіб (станом на 01.02.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 195 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.


    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.