Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







«Київстар» вводить SMS-інформування про закінчення коштів на рахунках близьких


6 мая 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
«Київстар» вводить SMS-інформування про закінчення коштів на рахунках близькихЗ 27 квітня 2010 користувачі послуги «Довірена особа» зможуть оперативно отримувати інформацію про закінчення грошей на мобільному рахунку близьких.

Відтепер, коли на мобільному рахунку абонента передплаченого зв’язку «Київстар», залишається менше однієї гривні, його довірена особа (користувач послуги «Довірена особа») протягом 40 хвилин з моменту вичерпання грошей отримає відповідне SMS-повідомлення та зможе вчасно переказати кошти.

Користування новою функцією безкоштовне, вона буде автоматично підключена всім існуючим та новим абонентам послуги «Довірена особа». Щоб відмовитися від функції, довірена особа повинна надіслати запит *113*6#, на який отримає текстове підтвердження. Якщо довірена особа отримує інформацію про рахунки декількох клієнтів «Київстар», то функція буде відключена одночасно для всіх.

Згодом довірена особа може самостійно підключити функцію за допомогою запиту *113*5#. Якщо довірена особа перевіряє залишок коштів на мобільному рахунку декількох абонентів передплаченого зв’язку «Київстар», то протягом однієї години вона отримає SMS-повідомлення з підтвердженням активації, а також номерами цих клієнтів.

Більш детальну інформацію про послугу можна отримати на відповідній сторінці сайту «Київстар»: http://www.kyivstar.ua/personal/prepaid/services/osoba/.

Завдяки новій функції послуги «Довірена особа» клієнти можуть не турбуватись про стан рахунку своїх близьких — «Київстар» вчасно та оперативно повідомить про стан балансу близької людини.

Дізнавайтесь новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».

Корисні посилання:

«Довірена особа»

«Переказ коштів»


Довідка про компанію «Київстар»:
Національний мобільний оператор «Київстар» лідер українського ринку мобільного зв язку, якому довіряють своє спілкування 22 млн. осіб (станом на 01.02.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 195 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.


Источник: Пресс-служба «Київстар»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.