Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Єдина ціна» від «Київстар»: акція «-50%» на усі розмови!


    9 апреля 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Єдина ціна» від «Київстар»: акція «-50%» на усі розмови!З 8 квітня до 31 травня 2010 року клієнти передплаченої форми обслуговування «Київстар» та DJUICE, користувачі тарифу «Єдина ціна», можуть підключитися до акції «-50%» та спілкуватися вдвічі дешевше до кінця року.

    Акція «-50%» дозволить клієнтам тарифного плану «Єдина ціна» від «Київстар» ще більше економити на мобільному зв’язку. Адже ціна за хвилину розмови та плата за з’єднання, яка раніше становила 25 копійок у будь-якому напрямку, стала вдвічі меншою. Підключитися до акції можна з 08.04 до 31.05.2010 року. Сплачувати вдвічі менше за розмови клієнти зможуть до кінця 2010 року. Акція доступна клієнтам передплаченої форми обслуговування «Київстар» та DJUICE.


    «Єдина ціна» від «Київстар»: акція «-50%» на усі розмови!


    Плата за вихідні дзвінки та плата за з’єднання на номери абонентів інших мереж мобільного і фіксованого зв’язку українських операторів буде вдвічі меншою протягом перших 10 хвилин розмов щодня. Після використання акційних 10 хвилин вартість розмови становитиме 0,25 грн./хв. — стандартна вартість хвилини розмови в тарифному плані «Єдина ціна».

    Для клієнтів — користувачів тарифного плану «Єдина ціна», замовлення акції «-50%» становить 25,00 грн. Клієнтам, що підключені до інших тарифних планів «Київстар», для участі в акції необхідно замовити тарифний план «Єдина ціна», при цьому акція «-50%» буде підключена автоматично, вартість підключення акції складе 25,00 грн. Клієнти, які активували будь-який стартовий пакет «Київстар», в період проведення акції «-50%», можуть замовити акцію безкоштовно, кожне наступне замовлення чи зміна тарифу коштуватиме 25,00 грн.

    Замовити акцію «-50%» можна за коротким номером 477 чи 477*65*, та за допомогою системи самообслуговування клієнтів "Мій Київстар«/ «Мій DJUICE».
    Всі тарифи наведені в гривнях, з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% з вартості послуг без урахування ПДВ.

    З детальними умовами та тарифами на телекомунікаційні послуги тарифного плану «Єдина ціна» можна ознайомитися за адресою: http://www.kyivstar.ua/personal/prepaid/tariffs/price/

    Акція «-50%» — це вигідна економія для клієнтів тарифного плану «Єдина ціна». «Київстар» надає своїм клієнтам доступні послуги при найкращій якості зв’язку.


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Національний мобільний оператор «Київстар» лідер українського ринку мобільного зв язку, якому довіряють своє спілкування 22 млн. осіб (станом на 01.02.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 195 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.


    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.