Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар» протидіє поширенню комп’ютерного вірусу з використанням скорочених номерів


    19 февраля 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Київстар» протидіє поширенню комп’ютерного вірусу з використанням скорочених номерів«Київстар» стало відомо про випадки поширення комп’ютерного вірусу, що блокує роботу операційної системи комп’ютера та пропонує можливість її розблокування шляхом відправлення платного текстового повідомлення на скорочений номер певного контент-провайдера. З метою захисту своїх клієнтів та протидії поширення цього вірусу, компанія «Київстар» вжила низку заходів.

    * Номери скороченого набору, які використовувалися у цьому вірусі, були заблоковані, а договірні відносини з контент-провайдером припинено.

    * «Київстар» офіційно повідомив уповноважений правоохоронний орган — відділ по боротьбі з кіберзлочинністю МВС України про випадки, що містять ознаки шахрайства.

    * «Київстар» звернувся за допомогою та проханням розробити й надати відповідне програмне та антивірусне забезпечення до компаній «Майкрософт» та «Лабораторія Касперського».

    * Наразі компанія «Лабораторія Касперського» пропонує користуватися таким сервісом для деактивації вірусу: http://support.kaspersky.ru/viruses/deblocker. Для отримання коду розблокування комп’ютера необхідно зазначити номер телефону, на який пропонується відправити текстове повідомлення; текст повідомлення, що пропонується відправити. За цим запитом буде надано код розблокування. Інші системи захисту комп’ютера, розроблені компанією «Лабораторія Касперського», можна знайти на сайті: http://www.kaspersky.ru/kaspersky_internet_security_downloads.

    * Компанія «Майкрософт» запропонувала українським споживачам нову антивірусну програму Microsoft Security Essentials (MSE), яка з 17 лютого безкоштовно доступна некомерційним користувачам ліцензійних версій операційних систем Windows за адресою: http://www.microsoft.ua/MSE.

    Віталій Ворожбит, директор з управління та розвитку продуктів «Київстар»: «Сьогодні комп’ютерні віруси можуть загрожувати не лише працездатності комп’ютера, але й бути інструментом для вилучення коштів з рахунків користувачів мобільних телефонів та поширювати незаконний контент — порнографію. Щоб захистити наших клієнтів від подібного вірусу та протистояти його поширенню в українській мережі, „Київстар“ звернувся за допомогою до компанії „Майкрософт“. Ми вітаємо запуск нового безкоштовного антивірусного продукту та рекомендуємо нашим клієнтам ефективний спосіб захисту свого комп’ютера: використання ліцензійних програм та антивірусу Microsoft Security Essentials».

    За інформацією компанії «Майкрософт», MSE забезпечує захист домашнього комп’ютера від вірусів, програм-шпигунів та інших шкідливих програм.

    Дмитро Шимків, генеральний директор «Майкрософт Україна»: «Ми закликаємо українських користувачів комп’ютерів приділяти більше уваги інформаційній безпеці. Мова йде не лише про встановлення програми: необхідний системний підхід, котрий враховує усі можливі ризики, пов’язані з повсякденною роботою користувача в Інтернеті. Фундамент безпеки ПК — це ліцензійна операційна система. Windows 7 містить вбудований брандмауер, а регулярні оновлення забезпечують постійний захист від нових загроз. Браузер Internet Explorer 8 визнаний найбезпечнішим браузером завдяки багатьом його можливостям, як, наприклад, SmartScreen Filter. Доповнюючи цю систему захисту, Microsoft Security Essentials допоможе навіть недосвідченим користувачам забезпечити безпеку домашнього комп’ютера».




    Довідка про компанію «Київстар»:
    Національний мобільний оператор «Київстар» лідер українського ринку мобільного зв язку, якому довіряють своє спілкування 22 млн. осіб (станом на 01.02.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 195 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.