Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар»: основні підсумки діяльності у 4 кв. 2009 р.


    16 февраля 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Київстар»: основні підсумки діяльності у 4 кв. 2009 р.«Київстар» представляє основні показники своєї господарської діяльності у 4-му кварталі 2009 року, а також основні тенденції 2009 року.

    Динаміка руху основних показників

    * Доход у 2009 році залишався на усталеному рівні, демонструючи поступове зростання у кожному кварталі. Загальне зменшення доходу у 4-му кв. порівняно з 4-м кв. 2008 зумовлено зниженням доходу від голосових послуг у результаті зменшення абонбази, переважно у 1-му кв. 2009, крім того зменшенням середньої вартості хвилини, що, у результаті призвело до збільшення обсягу користування послугами.

    * Абонентська база — її номінальний розмір демонструє поступове скорочення: приблизно за 1,5 млн. протягом 2009 року, з яких 0,4 млн. — за рахунок технічного коригування. Найбільше зниження, на 0,8 млн., відбулося у 1-му кварталі, переважно у молодіжному сегменті. «Київстар» оперативно відреагував і ввів нові тарифні плани «DJUICE Безлім» в молодіжному і «Багато розмов» у масовому сегменті, що спочатку уповільнило, а до 4-го кв. звело цю тенденцію до мінімуму. Зараз цими тарифними планами користується близько 2 млн. та 3,4 млн. абонентів відповідно.

    * ARPU — середньомісячний дохід із одного абонента у 4-му кварталі зріс на 1,2% — переважно за рахунок збільшення доходу, обумовленого вирішенням питання щодо інтерконнекту з Укртелекомом. Порівняно з 4-м кв. 2008 ARPU зменшився на 8,4%, переважно за рахунок зниження цього показника у молодіжному сегменті.

    * AMPU — середньомісячна кількість хвилин ефірного часу на одного абонента в препейді збільшилася за рахунок міграції абонентів на нові тарифні плани у масовому і молодіжному сегментах. У контракті цей показник зменшився — також рахунок міграції абонентів на новий тарифний план, який вигідніший, але із меншою кількістю хвилин.

    * APPM — зниження середньої вартості хвилини відбувалося переважно за рахунок зростання AMPU в препейді.

    Нові напрямки: основні досягнення 2009

    * Інтернет — кількість користувачів зросло на 112% до 1,6 млн. осіб, а доход від сервісів GPRS/EDGE та WAP склав понад 160 млн. грн.

    * Цифрова музика — число користувачів рінгбектонів збільшилося на 18% до 4 млн. У цілому дохід від цифрової музики у 2009 році склав понад 100 млн. грн. Цифрова музика також активно використовувалася як унікальна пропозиція для молоді — понад 10 млн. безкоштовних скачувань фултреків та ріалтонів.

    Ключові показники «Київстар» у 4-м кв. 2009 порівняно з попередніми періодами

    «Київстар»: основні підсумки діяльності у 4 кв. 2009 р.


    Увага! Фінансові показники подані у відповідності до IFRS (International Financial Reporting Standards). Вони можуть коригуватися за результатами майбутнього фінансового аудиту.

    «Київстар»: основні підсумки діяльності у 4 кв. 2009 р.


    «Київстар»: основні підсумки діяльності у 4 кв. 2009 р.


    «Київстар»: основні підсумки діяльності у 4 кв. 2009 р.


    «Київстар»: основні підсумки діяльності у 4 кв. 2009 р.


    «Київстар»: основні підсумки діяльності у 4 кв. 2009 р.



    Довідка про компанію «Київстар»:
    Національний мобільний оператор «Київстар» лідер українського ринку мобільного зв язку, якому довіряють своє спілкування 22 млн. осіб (станом на 01.02.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 195 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.