Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







«Київстар» виплачує бонус клієнтам, які відчули незручності через аварію терміналів «Айбокс»


12 февраля 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
«Київстар» виплачує бонус клієнтам, які відчули незручності через аварію терміналів «Айбокс»«Київстар», піклуючись про клієнтів, які відчули незручності через аварію* на мережі терміналів ТОВ «Айбокс», надає їм бонусні кошти для спілкування в розмірі 100% від суми поповнення особового рахунку.

Кошти абонентам будуть нараховані упродовж 11 лютого 2010 р. Про факт нарахування коштів клієнта буде повідомлено за допомогою SMS.

Ознайомитися з умовами використання бонусів можна, зателефонувавши на номер підтримки 922*46, дзвінки на який не тарифікуються.

* Інформація щодо аварії ТОВ «Айбокс»

28 29 січня 2010 р. у центрі зберігання даних ТОВ «Айбокс» виникла технічна аварія, що призвела до неможливості миттєвого зарахування коштів на особові рахунки абонентів усіх операторів мобільного зв язку України. За першими ж скаргами абонентів Київстар негайно повідомив ТОВ «Айбокс» про аварію та отримав підтвердження від ТОВ «Айбокс», що її спеціалісти докладають усіх зусиль, аби усунути аварію.

Упродовж 08 лютого 2010 р. ТОВ «Айбокс» за підтримки партнера компанії ОСМП забезпечила належне нарахування коштів на особові рахунки абонентів, які поповнювали рахунки 28 29 січня 2010 р, і кошти на особові рахунки яких своєчасно не надійшли. Про факт надходження коштів на особові рахунки, абонентів було поінформовано за допомогою інформаційних текстових повідомлень.

Источник: Пресс-служба «Київстар»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.