Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Оператори повинні здійснювати підключення до мережі та надавати послуг терміналам, коди ІМЕІ яких є у «білому» списку узагальненої бази даних кодів


    11 декабря 2009 | Мобильная связь / Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Сьогодні, 10 грудня, на черговому засіданні НКРЗ схвалено зміни до п. 4.1.31. Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг рухомого (мобільного) телефонного зв'язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку, затверджених рішенням НКРЗ від 26.01.2006 р. № 179.

    Відповідно до змін, оператор мобільного зв’язку повинен здійснювати підключення до мережі та надавати послуги лише за такими терміналами, коди ІМЕІ яких є у «білому» списку узагальненої бази даних кодів, яку веде УДЦР.

    Оператор мобільного зв’язку зобов'язаний надавати до УДЦР коди ІМЕІ всіх терміналів (незалежно від стандарту), які підключаються до його мережі і за якими надаються телекомунікаційні послуги.

    У разі відсутності після 30.07.2009 коду ІМЕІ термінала абонента, за яким надаються телекомунікаційні послуги, у «білому» списку загальненої бази даних кодів ІМЕІ терміналів оператор відправляє повідомлення на телефонний номер цього абонента про можливе припинення надання телекомунікаційних послуг на даний термінал із зазначенням причин. У повідомленні обов'язково вказується адреса та контактний номер телефону сервісного центру оператора, куди має звернутись абонент для уникнення припинення надання телекомунікаційних послуг на його термінал.

    Максимальний загальний строк надання телекомунікаційних послуг на термінал, код ІМЕІ якого відсутній у «білому» списку узагальненої бази даних кодів ІМЕІ, не повинен перевищувати трьох місяців з дати першої реєстрації коду ІМЕІ цього термінала у мережі будь-якого оператора мобільного зв'язку України.

    Рішення НКРЗ буде направлено на погодження до зацікавлених органів державної влади.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.