Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Припинено незаконну реалізацію стільникових телефонів на радіоринку Київа


    11 августа 2009 | Мобильная связь / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    До Державної інспекції зв’язку надійшло звернення від РУГУ МВС України у Солом’янському районі м. Києва з інформацією про те, що за адресою вул. Ушинського, 4-2, невідомі фізичні особи реалізують без відповідних дозволів радіоелектронні засоби зв’язку.

    Відповідно до затвердженої рішенням НКРЗ від 10.06.08 № 1065 «Інструкції про порядок взаємодії Державної інспекції зв'язку, Українського державного центру радіочастот та органів внутрішніх справ України з питань запобігання, виявлення та припинення порушень законодавства в галузі зв'язку» на засіданні координаційної комісії було прийнято рішення провести спільну позапланову перевірку та затверджено склад оперативної групи.

    7 серпня 2009 року на території міського радіоринку працівниками Державної інспекції зв’язку, співробітниками РУГУ МВС України у Солом’янському районі м. Києва проведено спільний захід щодо припинення незаконної реалізації радіотелефонів стільникового зв’язку.

    У ході проведення спільного заходу було вилучено 52 радіотелефони стільникового зв’язку, складено протоколи, за якими правопорушників буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

    «У разі надходження до Інспекції звернень з виявленими фактами порушень законодавства в галузі зв'язку – подібні позапланові спільні заходи проводитимуться і надалі у всіх регіонах України» – повідомили в Державній інспекції зв’язку.


    Довідково:

    Відповідно до «Інструкції про порядок взаємодії Державної інспекції зв’язку, Українського державного центру радіочастот та органів внутрішніх справ з питань запобігання, виявлення та припинення порушень законодавства в галузі зв’язку» затвердженої рішенням НКРЗ № 1065 від 10.06.2008, наказом Міністерства внутрішніх справ України від 10.06.2008 № 283 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 10 липня 2008 р. за № 630/15321, Державною інспекцією зв’язку у взаємодії з УДЦР та МВС України проводяться спільні заходи щодо запобігання, виявлення і розкриття порушень законодавства в галузі зв'язку :

    За результатами цих заходів (94) у липні ц.р. у м. Києві та в інших регіонах України:

    - складено 66 протоколів згідно з КУпАП (ст. 145 - 8, ст. 146 - 58);

    - винесено 6 постанов по протоколах згідно зі ст. 145 КУпАП;

    - припинено незаконну реалізацію РЕЗ – 78;

    - вилучено 34 НДП.


    За результатами цих заходів протягом першого тижня серпня ц.р. (12):

    - складено 1 протокол згідно зі ст. 145 КУпАП;

    - складено 5 протоколів згідно зі ст. 146 КУпАП;

    - вилучено 110 РЕЗ (незаконна реалізація), у т.ч. – 65 на радіоринку м. Києва;

    - винесено 2 постанови по протоколах згідно зі ст. 145 КУпАП.
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.