Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Дзвінки у Росію з послугою «Улюблена країна» по 0,59 грн/хв від Beeline


    20 июля 2009 | Мобильная связь / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Підключіть послугу «Улюблена країна» і телефонуйте за вигідними тарифами у будь-яку країну світу на свій вибір. Ви можете заощадити до 70% від стандартної вартості міжнародних дзвінків!

    Так, вартість дзвінків у Росію з послугою «Улюблена країна» становить усього 0,59 грн/хв, дзвінки в країни СНД, країни Європи, США, Канаду та Ізраїль коштуватимуть вам 1,49 грн/хв. Вартість дзвінків в інші країни світу становить 2,49 грн. за хвилину розмови цілодобово без обмежень.

    Активуйте послугу за допомогою простої команди: *139*1* код країни# і кнопка виклику, і почніть заощаджувати вже сьогодні! Подивитися перелік доступних країн і їхні телефонні коди можна тут.

    Після встановлення послуги всі дзвінки в «Улюблену країну» будуть тарифікуватися за пільговою вартістю. При цьому номер набирається як заззвичай, без додаткових кодів і префіксів, що дуже зручно!

    Послуга «Улюблена країна» дійсна протягом 90 днів з моменту підключення. Одночасно може бути обрана тільки одна країна для здійснення пільгових дзвінків, однак під час дії послуги ви легко можете змінити обрану країну на будь-яку іншу необмежену кількість разів.

    Вартість встановлення або заміни «Улюбленої країни» – 5 грн. Абонентська плата за використання послуги не стягується. Перевірити встановлену країну можна за допомогою команди: *139*3# Докладний опис послуги.

    Источник: Beeline
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.