Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Лист до “УКР-ДВБ-ФОРУМ”: про цифрове мовлення на спеціалізованих сайтах ані пари з вуст


22 апреля 2009 | Интернет / Украина / На русском языке | Добавил: Степан Сергеев
Останнім часом зацікавився тим, що чекає Україну з веденням цифрового мовлення. Дуже багато різноманітного матеріалу знайшов про ті можливості, які розкриваються. Але чим більше вивчаю тему, тим сумнішою постає картина щодо України. Перш за все, окрім вашого сайту, ну, й звичайно “Телекритики”, практично ніде не можливо відстежувати, що ж власне відбувається у цій галузі. І чи не осоромиться Україна перед футбольною Європою у 2012 році та перед усім світом і перед собою у 2015, коли прийде так звана “година “Ч” і треба буде відімкнути аналогове мовлення.

Скажімо, Міністерство зв’язку і транспорту кілька років очолює роботу над Державною програмою впровадження цифрового мовлення. Природно, щоб на сайті, скажімо, Держадміністрації зв’язку тема цифрового мовлення постійно існувала. Та ба! Відкриваю і читаю: "Мінтрансзв’язку з власної ініціативи розроблено нову редакцію Правил надання послуг поштового зв’язку, - заступник міністра транспорту та зв’язку - голова Держадміністрації зв'язку Олег Проживальський"; "З 6 по 10 квітня 2009 року проходить робочий візит делегації України до Великобританії з метою ознайомлення з роботою диспетчерської служби екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером „112”; "Делегація України на чолі з Першим заступником голови Державної адміністрації зв’язку Олександром Барановим взяла участь у засіданнях Адміністративної ради та Ради поштової експлуатації Всесвітнього поштового союзу"; "У Державному університеті інформаційно-комунікаційних технологій відбудуться спеціальні курси підвищення кваліфікації для керівників вищої та середньої ланки управління адміністрацій та організацій зв’язку РСЗ за тематичним планом: «Еволюція транспортних мереж SDH на технології IP/MPLS» (12-14 травня 2009 р.)"; "У рамках реалізації Укрпоштою проекту автоматизованої системи "Єдиний електронний квиток" у Київській міській дирекції УДППЗ «Укрпошта» пройшло навчання персоналу відділень зв’язку з освоєння технології надання послуги із замовлення перевезення пасажирів на транспорті через об’єкти поштового зв’язку"...

І так з дня у день, з тижня у тиждень, з місяця у місяць. Приблизно те ж саме – на сайті Держтелерадіо України, не кажучи вже про сайт НКРЗ тощо. А от вітати з днями народження та святами своїх працівників – тут не забувають ніколи! То виникає слушне запитання: якщо на сайтах таких поважних організацій не знаходиться бодай інформаційного приводу для новин про хід роботи над впровадженням цифрового мовлення, не кажучи вже про створення якоїсь окремої рубрики, значить вона просто не ведеться. Або її не вважають пріоритетною справою у Мінтрансзв’язку та Держтелерадіомовленні, або воліють не розповсюджувати інформацію про дійсний стан речей. Звідси – недовіра і найсумніші прогнози про подальшу долю цифрового мовлення в Україні.

З повагою, телеглядач Сергій Петренко.



P.S. Хочемо запросити пана Сергія Петрeнка до нашого Форуму, де в розділі "Цифрове телебачення" вже 3-й рік поспіль йде обговорення проблем впровадження ефірної цифри на теренах України. Також хочемо довести до його відома, що майже в кожному номері журналу Mediasat ми присвячуємо новину чи статтю подіям ринку, який так цікавить користувача.

з повагою, Олександр Глущенко


Источник: DVB Форум
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.