Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Єгор Чечеринда йде з INTV


    22 апреля 2009 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Єгор Чечеринда йде з інтернет-проекту INTV, у якому останні кілька місяців він працював головним редактором телевізійної редакції, а до цього протягом 1,5 року - головним редактором. Про це він повідомив ТК особисто.

    «26 квітня я залишаю проект у зв'язку з тим, що в мене з'явилися інші творчі плани. Я брав безпосередню участь у становленні INTV, за 2 роки відпрацював та налагодив усі процеси - там уже все непогано функціонує, тож моє завдання виконане», - так він пояснив причину свого рішення. Місце головного редактора телевізійної редакції INTV займе Еліна Нестеренко, головним редактором проекту залишається Володимир Коломієць.

    За словами Єгора Чечеринди, тепер він прагне зайнятися документальним кіно. У нього вже є затверджений соціальний проект, що створюється під егідою фонду «Глобальна ініціатива Блумберга». Це фонд медіамагната та мера Нью-Йорка Майкла Блумберга, що фінансує заходи із боротьби з тютюнопалінням у країнах третього світу, створений улітку 2008 року. Сума грантів становить зазвичай від $50 до $500 тис.

    «Я виступатиму автором цього документального проекту, що розповідатиме про вихід міжнародних тютюновиробників в Україну, про цей бізнес і ринок загалом», - зазначив пан Чечеринда. За його словами, у виробництві він співпрацюватиме з порталом INTV, у якого є своя продакшн-студія. Цікавість до майбутнього документального проекту вже виявив 5 канал.

    Єгор Чечеринда раніше працював спецкореспондентом «Вікон» (СТБ) та ТСН («1+1»).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.