Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Роз’яснення щодо введення нової редакції «Правил користування тарифами FreshTel»


    26 октября 2010 | Интернет / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Роз’яснення щодо введення нової редакції «Правил користування тарифами FreshTel»Шановні Клієнти!

    Після введення в дію нової редакції «Правил користування тарифами FreshTel» для тарифів FreshOne, FreshMax, FreshHome Indoor в нашу адресу надійшло багато запитань щодо нових умов користування тарифами, їх дії та правомірності їх введення та застосування. Нижче Ви знайдете додаткові роз’яснення щодо нової редакції «Правил користування тарифами FreshTel» для тарифів FreshOne, FreshMax, FreshHome Indoor, які вступили в дію з 14 жовтня 2010 року.

    Офіційна інформація щодо внесення змін в «Правила користування тарифами FreshTel» для тарифів FreshOne, FreshMax, FreshHome Indoor була оприлюднена в строк, який визначено діючим законодавством України в сфері телекомунікацій, а саме за 7 календарних днів до введення їх в дію.

    Відповідно до нових умов користування тарифами FreshOne, FreshMax, FreshHome Indoor, які викладені в «Правилах користування тарифами FreshTel», користування послугою доступу до мережі Інтернет без обмеження швидкості здійснюється до використання 30 GB об’єму трафіку з моменту старту обраного Вами тарифу, при цьому, старт тарифу може бути здійснено в будь-який календарний день після оплати його вартості. З моменту перевищення 30 GB об’єму трафіку швидкість автоматично знижується до 256 Кбит/с на отримання даних та до 128 Кбит/с на їх відправлення.

    Враховуючі всі звернення та побажання наших клієнтів, керівництво FreshTel прийняло рішення подовжити строк дії «Правил користування тарифами FreshTel» для тарифів FreshOne, FreshMax, FreshHome Indoor, які діяли до 14 жовтня 2010 року, на строк 30 календарних днів з дати старту обраного тарифу, за умови, що обраний тариф було стартовано до 13 жовтня 2010 року включно.

    Хочемо завірити всіх в тому, що ми цінуємо кожного нашого клієнта та готові розглянути в індивідуальному порядку звернення кожного та надати відповідь та роз’яснення щодо умов «Правил користування тарифами FreshTel» для тарифів FreshOne, FreshMax, FreshHome Indoor, які діють з 14 жовтня 2010 року. На всі питання ми зможемо надати відповідь, як у Центрі обслуговування та продажу, який розташований за адресою: м. Київ, Солом’янська площа, 2 так і за електронною адресою shaping@freshtel.ua в режимі «on-line».

    Ми впевнені в тому, що нові умови «Правил користування тарифами FreshTel» для тарифів FreshOne, FreshMax, FreshHome Indoor значно покращать якість послуг для клієнтів FreshTel.


    FreshTel - перша 4G мережа в Україні на основі технології Mobile WiMAX.

    FreshTel надає високошвидкісний, мобільний та безлімітний доступ до інтернет.
    Швидкий.

    В мережі FreshTel швидкість передачі даних для одного абонентського пристрою сягає 20 Мбіт/с – це у сім разів більше, ніж в операторів 3G (CDMA EVDO, UMTS/HSDPA). Вперше мобільний інтернет дає можливість завантажувати відео, дивитись он-лайн телебачення, телефонувати друзям та обмінюватися великими файлами.
    Мобільний.

    FreshTel - це справжня мобільність. Ви можете носити інтернет із собою та користуватись ним скрізь, де є покриття. Автоматичне «безшовне» перемикання між базовими станціями дозволить вам залишатись он-лайн навіть під час руху на швидкісті до 120 км/год.
    Безлімітний.

    Користуйтеся інтернетом без обмеження трафіку.
    Ми зростаємо!

    FreshTel наразі покриває майже весь Київ, та частково Бровари, Вишгород та Бориспіль. Територія покриття постійно зростає. Кожного тижня ми вводимо в експлуатацію декілька базових станцій. До кінця 2010 рокуі FreshTel запрацює у семи найбільших містах України.


    Источник: FreshTel - перша 4G мережа в Україні на основі технології Mobile WiMAX
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.