Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Wi-Fi від Укртелекому для всіх абонентів «ОГО»


    23 сентября 2010 | Интернет / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    Для абонентів «ОГО!» компанія Укртелеком з 24 вересня представляє інноваційну пропозицію – щомісячно 10 Гбайт Інтернет-трафіку в понад двох тисячах Wi-Fi зон по всій території України.

    Нова послуга «ОГО!Wi-Fi 10 Гбайт» доступна всім користувачам безлімітного Інтернету «ОГО!». Кожен з них, незалежно від його тарифного плану чи абонентського «стажу», може скористатися нею в зонах Wi-Fi від Укртелекому.

    Вартість послуги «ОГО!Wi-Fi 10 Гбайт» враховано в абонентну плату за послугу «ОГО!».

    «Ми провели дослідження серед наших користувачів та визначили їх потребу у отриманні доступу до Інтернету не лише вдома. Переважна більшість наших абонентів - це сучасні, мобільні та прогресивні люди. Вони, як правило, мають ноутбук , нетбук чи комунікатори, які часто беруть з собою і користуються Wi-Fi-доступом в кафе, ресторанах чи інших публічних місцях. Ми розуміємо, що таким людям майже весь час потрібен доступ до мережі. Тому саме для них ми і пропонуємо послугу «ОГО!Wi-Fi 10 Гбайт», - пояснює директор департаменту маркетингу ВАТ «Укртелеком» Світлана Каткова.

    Послугу «ОГО!Wi-Fi 10 Гбайт» можна замовити з 24 вересня на сайті «Мій Укртелеком».

    Детальна інформація про послугу на сайті та за телефоном контакт-центру 0-800-506-800.

    ОГО! Wi-Fi - широкосмуговий безпроводовий доступ до глобальної мережі Інтернет за технологією Wi-Fi в хот-спотах компанії ВАТ “Укртелеком” (приміщення аеропортів, вокзалів, кафе, ресторанів, готелів тощо).

    Технологія:

    Wi-Fi (абревіатура від Wireless Fidelity) один із форматів передачі цифрових даних через радіоканали, який використовують для підключення до глобальної мережі Інтернет. Для надання доступу до Інтернету в зонах Wi-Fi (хот-спотах) встановлюють точки доступу (Access Point). Технологія забезпечує гарантований зв’язок із точкою доступу на відстані 50-100 метрів (зона впевненого прийому залежить від специфіки приміщення хот-спота) та може одночасно підтримувати до десяти активних користувачів.

    Для підключення до мережі Інтернет через мережу бездротового доступу Wi-Fi обладнання користувача: ноутбук, нетбук, кишеньковий комп’ютер, комунікатор тощо має бути обладнане адаптером стандарту ІЕЕЕ 802.11 b/g. Сучасні моделі портативних комп`ютерів, телефонів часто мають вбудований адаптер. У випадку його відсутності можна використовувати зовнішній адаптер (USB, PCMCIA для ноутбуків) або додатковий модуль (Compact Flash картки для КПК).

    Для використання бездротового доступу до Інтернет в публічних хот-спотах Укртелекому користувач має ввести свій логін і пароль на сторінці авторизації , після цього встановлюється з’єднання з мережею Інтернет відповідно до цінових та технічних характеристик замовленої продуктової пропозиції.

    Переваги послуги безпроводового доступу до мережі Інтернет в хот-спотах Укртелекому:

    - постійне підключення: доступ до Інтернет 24 години/ 7 днів на тиждень (за виключенням хот-спотів, які не працюють цілодобово, наприклад, кафе, ресторани, відділення «Телекомсервіс» тощо);
    - висока швидкість приймання / передавання даних: до 512 / 512 кбіт/с;
    - можливість вибирати місце для користування послугою в межах W-Fi зони (хот-спот);
    - простота активації з’єднання з Інтернетом.

    Источник: Пресс-служба "Укртелеком"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.