Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Державний сайт до 65-ї річниці Перемоги зламав хакер


    9 мая 2010 | Интернет / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Державний сайт з матеріалами до святкування 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні www.peremoga.gov.ua зламав український хакер. За даними сайту Ukrainian Watcher, це зробив хакер MustLive.

    У своєму блозі на Websecurity він мотивував цей вчинок метою захистити сайт:

    «Після того як 01.11.2009 я виявив, що він дірявий (але тоді зловмисної активності на сайті я не побачив) і враховуючи те, що найближчим часом відбудеться 65 річниця перемоги в Великій Вітчизняній Війні, я нещодавно ще раз відвідав даний сайт. І виявив, що black SEO окупували даний сайт і почали розміщувати на сайті свої лінки та заробляли на цьому гроші... Всього я виявив на сервері 12 файлів з шелами та іншими інструментами, якими користувалися зловмисники (різні black SEO та нехороші хакери в період з 2007 по 2010). Але я виправив дану ситуацію і прибрав дані нехороші лінки, як і згадані шел-скрипти».

    За словами ініціатора зламу, він виявив, що www.peremoga.gov.ua зазнавав атаки багато разів. «Стан сайту зараз відновлений, але його адмінам потрібно серйозно зайнятися безпекою», - порадив він.

    Державний інтернет-ресурс вийшов з ладу напередодні святкування Дня перемоги. На першій сторінці хакер залишив звернення до адміністрації з рекомендаціями ретельніше стежити за безпекою сайту: «Це дуже несерйозно - в 65 річницю перемоги в Великій Вітчизняній Війні мати дірявий сайт. Причому сайт дірявий весь цей час, з моменту його створення в 2004. Це не робить честі ні попередній, ні теперішній владі, і демонструє відповідне ставлення до теми перемоги в ВВВ, до ветеранів та взагалі до безпеки державних сайтів».

    Державний сайт до 65-ї річниці Перемоги зламав хакер


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.