Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ерік Франке залишає «Волю», новим CEO став Дьордь Жембері


    8 января 2013 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    8 січня Ерік Франке, який працював у компанії «Воля» з листопада 2009 року, залишив посаду CEO (chief executive officer). Про це йдеться в повідомленні компанії «Воля».



    Наглядова рада «Волі» призначила на посаду CEO «Волі» Дьордя Жембері (Gyorgy Zsembery). Пан Жембері, 43-річний угорець за національністю, який знає російську мову, працював у галузі управління телекомунікаційними та кабельними компаніями. Досі він працював на посаді операційного директора (COO) компанії Invitel у Будапешті.



    Протягом перших місяців 2013 року Ерік Франке й далі виконуватиме функції генерального директора компанії «Воля»; потому він працюватиме в ролі її консультанта, забезпечуючи плавний та ефективний перехід.



    За даними «Волі», під керівництвом пана Франке було успішно проведено консолідацію групи компаній «Воля», інтеграцію нещодавно придбаних активів, а також реалізовано масштабний проект із трансформації бізнесу.



    «Вважаю, що тепер, після трьох років напруженої роботи, для мене настав час приступити до пошуку нових викликів, знаючи, що "Воля" має хороші можливості для наступного етапу свого розвитку під новим керівництвом», - зазначив Ерік Франке.



    Голова наглядової ради «Волі» П'єр Данон подякував пану Франке та заявив, що компанія розраховує на співпрацю з ним у його новій ролі.



    «Воля» є українським загальнонаціональним кабельним провайдером, який надає доступ до телепрограм у аналоговому, цифровому й HD-форматах і високошвидкісний доступ до інтернету. Компанія здійснює свою діяльність у 20 містах України. Акціонерами компанії є Providence Equity Fund, Goldman Sachs, Eton Park, сімейство фондів під керівництвом SigmaBleyzer (UGF III, SBF IV), інвесторами яких виступає, у тому числі, Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.