Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Eurosport представляє свою програму на 2012 рік


24 января 2012 | Новости / Телекоммуникации | Добавил: Ирина12
Телеканал Eurosport – провідна спортивна мультимедійна платформа, що відкриває захоплюючий світ великого спорту для мільйонів людей – представив українській аудиторії свою програму на 2012 рік. Вже більше 20 років цей канал справедливо вважають кращим спортивно-інформаційним майданчиком не лише у Європі, а й в усьому світі завдяки досвіду, а також творчому та новаторському підходу.

В Україні телеканал пропонує максимально насичене мовлення, транслюючи змагання зі 120-ти різних видів спорту понад 6 тисяч годин на телеканалі Eurosport та понад 5 тисяч годин на телеканалі Eurosport 2.

Eurosport та Eurosport 2 є єдиним інформаційним майданчиком, що представляє увазі глядачів найбільш повне висвітлення найяскравіших подій зі світу спорту, зокрема 8 Кубків світу з зимових видів спорту, 7 світових чемпіонатів з зимових видів спорту, три турніри Великого Шолому (Australian Open, Ролан Гаррос, US Open), низку змагань Жіночої тенісної асоції, Літні Олімпійські Ігри 2012 у Лондоні, Чемпіонат світу з легкої атлетики у приміщенні, різні європейські чемпіонати, велоперегони Тур де Франс, Джиро д’Італія та Вуельта, Чемпіонат Європи з футболу серед юнаків (U-19), Кубок африканських націй та Кубок Європи з баскетболу.

«Місяць за місяцем, рік за роком ми встановлювали та зміцнювали партнерські зв’язки зі спортивними федераціями, правовласниками та дистриб’юторами телевізійних каналів. Увесь цей шлях було пройдено заради того, аби наші глядачі мали можливість стежити за всіма значними змаганнями з футболу, зимових видів спорту, олімпійських видів спорту, тенісу або будь-якого зі 120-ти видів спорту, представлених на телеканалах Eurosport та Eurosport-2», - відзначив Данні Манкен, керуючий директор Eurosport у країнах Бенілюкс та директор з просування Eurosport в Україні, Чехії та Словаччині.

У 2012 році усі найважливіші та найцікавіші спортивні події каналами Eurosport та Eurosport 2 буде показано наживо, оскільки ніщо не викликає емоції так, як відчуття безпосередньої причетності до подій. Радість, злість, співпереживання, наснага, здивування та лють - усі ці потужні емоції є основою нашого фірмового стилю. Не дивно, що одне із гасел Eurosport звучить «Весь спорт. Усі емоції».

Цього особливого року на вас чекають зустрічі з найяскравішими зірками спорту, причому по обидва боки телекамери. Із завмиранням серця ми будемо стежити за виступами наших кумирів – Усейна Болта, Роджера Федерера, Мессі та багатьох інших – а у студії для нас працюватимуть Моріс Грін, Матс Віландер, Рафаель Бенітес та інші колишні спортсмени, а нині – спортивні оглядачі, експерти та коментатори Eurosport.

У 2012 році телеканал Eurosport продовжить впровадження інновацій як в області технологій, до яких відноситься 3D-телебачення, Смарт-ТВ та додатки для мобільних пристроїв, так і в області наповнення сітки мовлення, а також у процесі пошуку нових захоплюючих подій зі світу спорту, що можуть бути цікавими нашим глядачам. Серед таких – Ліга чемпіонів з футболу серед жінок або боксерський турнір «Bigger’s Better».

Окрім телевізійних каналів Eurosport пропонує шанувальникам спорту й інші інформаційні ресурси: веб-сайти та додатки для мобільних пристроїв. Тож зануримося разом у захоплюючу атмосферу великого спорту у новому 2012 році!

Аби отримати більше інформації, будь ласка, завітайте на нашу сторінку www.eurosport-ukraine.info


ПРО ГРУПУ ТЕЛЕКАНАЛІВ EUROSPORT

Група телеканалів Eurosport є провідною європейською спортивною телекомпанією. Телеканал EUROSPORT – це загальноєвропейський канал, що веде мовлення 20-ма мовами та досягає 127 мільйонів домівок у 59 країнах. Телеканал EUROSPORT HD – це дублююча версія телеканалу Eurosport вищої якості. Телеканал EUROSPORT 2 транслює сигнал на 57 мільйонів домівок 18-ма мовами у 47 країнах. Мовлення телеканалу EUROSPORT 2 HD було розпочато у серпні 2009 року. Телеканал EUROSPORT Asia-Pacific транслюється на 17 країн та також запустив дублюючу версію підвищеної якості у вересні 2011 року. Телеканал EUROSPORTNEWS є спеціалізованим каналом спортивних новин, що веде мовлення на весь світ. Вебсайт Eurosport.com є європейським спортивним онлайн-виданням №1, має 15 мільйонів унікальних користувачів на місяць (дані comScore) та володіє мережею спортивних сайтів 11-ма мовами, включно зі спільними із Yahoo! сайтами у Німеччині, Іспанії, Італії та Великобританії. Безкоштовний мобільний додаток Eurosport.com доступний 10-ма мовами. Eurosport Player, сервіс Інтернет-телебачення групи Eurosport, транслює наживо та на вимогу глядачів спортивні передачі в режимі онлайн у 59 країнах світу, а мобільний додаток Player доступний користувачам у 14 країнах. Крім того, у своєму складі група має експертний підрозділ Eurosport Events, що спеціалізується на організації та просуванні міжнародних спортивних заходів. Щоб отримати більше інформації, будь ласка, завітайте на нашу сторінку за адресою
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.