Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар» підключив до «Домашнього Інтернету» Горлівку, Здолбунів, Надвірну, Славуту та Чоп


    18 ноября 2011 | Телекоммуникации / Пресс-релизы | Добавил: Kyivstar
    «Київстар» продовжує активний розвиток широкосмугового інтернету. Нещодавно до волоконно-оптичної мережі інтернету за технологією FTTB були приєднані ще п’ять населених пунктів України — Горлівка, Здолбунів, Надвірна, Славута та Чоп. Таким чином послуга «Домашній Інтернет» від «Київстар» є доступною вже для жителів 123 міст України.

    «Київстар» збільшує охоплення широкосмугового інтернету, щотижня підключаючи до волоконно-оптичної мережі нові міста і селища. Нещодавно оператор підключив до високошвидкісної мережі ще п’ять населених пунктів — Чоп Закарпатської області, Горлівку Донецької області, Славуту Хмельницької області, Здолбунів Рівненської області та Надвірну Івано-Франківської області. Для приєднання цих міст до інтернету високої якості «Київстар» побудував волоконно-оптичну мережу за інноваційною технологією FTTB (оптика до будинку), яка забезпечує швидкість прийому і передачі даних до 100 Мбіт/с.

    До волоконно-оптичної мережі в місті Чоп під’єднані 20 багатоквартирних будинків (2 100 домогосподарств), у Славуті — 88 будинків (9 250 квартир), у Горлівці — 103 будинки (10 815 квартир), у Здолбунові — 89 будинків (9 345 квартир) та у Надвірній до мережі підключено 40 будинків (4 200 домогосподарств). Отже ще понад 35 тисяч сімей українців отримали можливість скористатись швидкісним доступом до Всесвітньої мережі за найдоступнішими тарифами.

    Абоненти «Київстар», що користуються «Домашнім Інтернетом», отримують безлімітний доступ за тарифами від 55 гривень на місяць. Окрім швидкісного проводового інтернету, клієнтам надається інноваційна конвергентна пропозиція: бонуси у розмірі сплаченої абонплати, які можна перевести на номери мобільних телефонів «Київстар» або DJUICE. Таким чином, отримуючи від «Київстар» дві послуги, абоненти сплачують лише за одну.

    Наразі загалом по Україні «Київстар» надає можливість підключення до високошвидкісного «Домашнього Інтернету» мешканцям понад 4,5 мільйонів квартир у 40 тисячах будинків у 123 містах. Переваги технології, якість обслуговування та вигідність тарифних планів «Домашнього Інтернету» вже оцінило 324 тисячі клієнтів.

    «Київстар» продовжує активно розвивати FTTB-напрямок, приділяючи особливу увагу будівництву волоконно-оптичних мереж в малих містах та селищах. «Київстар» дбає про те, щоб забезпечувати жителів великих і малих міст рівними можливостями для доступу до широкосмугового високоякісного інтернету.

    Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»


    Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

    До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

    «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

    «Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

    www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua

    Источник: Киевстар
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.