Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Київський і полтавський «Тріолани» змінили власників, директорів, кількість програм і абонентів


    2 ноября 2011 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 2 листопада переоформила ліцензії двох провайдерів кабельного телебачення, що надають послуги під брендом «Тріолан» у Києві і Полтаві. Йдеться про ТОВ «Юнікаст Інвест» з Києва і ТОВ «ПТК-системи» з Полтави.

    У компаній стали різними власники (спільним власником було харківське ТОВ «Компанія з управління активами "Юніком Плюс"»), але став спільним директор - Світлана Остапенко.

    Ресурс мережі ТОВ «Юнікаст Інвест» збільшився зі 120 до 121 каналу та зі 122 до 125 програм (з них вітчизняних - 64), при цьому в переліку програм відсутні телеканали сімейства Discovery, через негаразди з правовласником яких у компаній групи «Тріолан» були перевірки Нацради. Кількість домогосподарств зросла з 401 тис. до 1 млн 76,5 тис.

    Також «Юнікаст Інвест» сам став оператором телекомунікацій своєї мережі замість ТОВ «Українські цифрові комунікації» з Донецька.

    У ТОВ «ПТК-системи» суттєво зросла кількість домогосподарств - з 29 тис. до 115 тис.

    Київський і полтавський «Тріолани» змінили власників, директорів, кількість програм і абонентів


    Тим часом Оболонський районний суд міста Києва заборонив ТОВ «Юнікаст Інвест» використання торгівельної марки triolan у діловій документації, рекламі, мережі інтернет до вирішення в суді спору за позовом громадянки Ярослави Сергіївни Бондаренко проти ТОВ «Юнікаст Інвест» і Державного департаменту інтелектуальної власності про захист права інтелектуальної власності. Відповідну ухвалу на забезпечення позову суд прийняв 10 жовтня, повідомляється на сайті triolan.ua.


    За словами члена Нацради Миколи Фартушного, у провайдерській ліцензії ТОВ «Юнікаст Інвест» не вказано, під якою торгівельною маркою надаються послуги.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.