Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада ТБ і РМ. Володимир Манжосов: „Національна рада намагатиметься прискорити процедуру затвердження Методики нарахування ліцензійного збору”


    20 января 2011 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Нацрада ТБ і РМ.  Володимир Манжосов: „Національна рада  намагатиметься прискорити процедуру затвердження Методики нарахування ліцензійного збору”


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 9 від 19січня 2011 року

    Повідомлення для ЗМІ

    Під час брифінгу, що відбувся сьогодні, 19 січня 2011 року, в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення, було висловлено позицію цього регуляторного органу щодо нинішньої ситуації із нарахуванням телерадіоорганізаціям та провайдерам програмної послуги ліцензійного збору.

    Як відомо, ліцензійний збір та плата за переоформлення ліцензій на мовлення та провайдерів програмної послуги нараховуються згідно із Законом України № 2822 „Про внесення змін до статті 31 Закону України „Про телебачення і радіомовлення”, що набрав чинності 13 січня 2011 року.

    Законом передбачено, що Методику розрахунків ліцензійного збору за видачу або продовження строку дії ліцензій на мовлення, провайдера програмної послуги, визначення розміру плати за переоформлення ліцензії та видачу дубліката ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги затверджує Кабінет Міністрів України.

    Після офіційного оприлюднення (набрання чинності) Методики Національна рада прийме окреме рішення, яким буде визначено розмір ліцензійного збору (плати за переоформлення).

    Нині, в період до набрання чинності Методики Національна рада ухвалюватиме відповідні рішення щодо ліцензування телерадіоорганізацій і провайдерів програмної послуги, а нарахування ліцензійного збору та плата за переоформлення ліцензій буде здійснюватися після остаточного врегулювання цього питання .

    „Зараз ми щільно працюємо з Кабінетом Міністрів, з міністерствами з приводу того, щоб Методика була прийнята найближчим часом, і ми змогли б повністю діяти в законодавчому полі”, – заявив Володимир Манжосов.

    На сьогоднішньому засіданні було перенесено цілу низку питань, що стосувалися внесення змін до ліцензій провайдерів програмної послуги.

    „За згодою керівників, ми або переносили розгляд таких питань до того моменту, поки набере чинності Методика, щоб вони могли орієнтуватися в сумах платежів, або приймали рішення і другим пунктом зазначали, що ліцензійний збір буде нараховуватися після затвердження Методики розрахунків. Тобто ми працювали в абсолютній злагоді з телерадіоорганізаціями. Який варіант вони приймали, такий Національна рада і застосовувала”, – уточнив голова Національної ради.



    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.