Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Національна рада працюватиме за новим Планом розвитку телерадіопростору України


3 ноября 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
Національна рада працюватиме  за новим Планом розвитку телерадіопростору України


УКРАЇНА

НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
ПРЕС-СЛУЖБА


вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


№ 353 від 3 листопада 2010 р.

Повідомлення для ЗМІ

На останніх двох засіданнях Національна рада ухвалила низку рішень, які свідчать про новий напрям розбудови багатоканального мовлення в Україні. Регуляторний орган, після консультацій з провідними фахівцями галузі, сформував пропозиції щодо подальшого розвитку вітчизняного телерадіопростору, які отримали схвальну резолюцію Президента України.

У контексті цих подій з’явилася необхідність переглянути документ, відповідно до якого Національна рада розбудовує телерадіопростір – План розвитку телерадіоінформаційного простору України.

„Той варіант Плану, який ми маємо сьогодні, безнадійно застарів і потребує докорінних змін”, – заявив член Національної ради Микола Фартушний на традиційному щотижневому брифінгу. Він повідомив, що робоча група з підготовки нової редакції Плану розвитку розпочала роботу і вже провела два засідання, на яких було розроблено структуру цього документа.

„Ми активно працюємо, щоб закінчити цю роботу в стислі терміни. За тиждень плануємо вже передати на розгляд Національної ради робочий варіант Плану. А за два тижні, гадаю, зможемо надати більш конкретну і точну інформацію”, – пообіцяв журналістам співголова Робочої групи Микола Фартушний.

Довідково: План розвитку національного телерадіоінформаційного простору України розробляється і затверджується Національною радою відповідно до ст. 21 Закону України „Про телебачення і радіомовлення”.

На підставі Плану розвитку Національна рада ухвалює рішення про створення та розвиток каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж, які передбачають використання радіочастотного ресурсу України, визначає конкурсні умови та оголошує конкурси на отримання ліцензій на мовлення, визначає умови ліцензій на мовлення.

Вперше План розвитку був розроблений Національною радою у 2006 році. У період з 2007 по 2009 роки до Плану розвитку вносилися зміни та доповнення.



Прес-служба Національної ради


Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.