Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Оголошено номінантів Національної телевізійної премії «Телетріумф 2010» та визначено дату проведення урочистої церемонії нагородження переможців


    15 сентября 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Оголошено номінантів Національної телевізійної премії «Телетріумф 2010» та визначено дату проведення урочистої церемонії нагородження переможцівКиїв, 13 вересня 2010 р. «Телетріумф-2010» відбудеться 14 жовтня 2010 року у Жовтневому палаці, - про це на прес-конференції повідомив Оргкомітет Національної телевізійної премії «Телетріумф-2010». Телевізійну версію церемонії телеглядачі побачать в ефірі Нового каналу 16-17 жовтня 2010 року.

    Десята, ювілейна премія відбудеться за нових правил в інноваційному форматі. Лариса МУДРАК, заступник голови Національної ради, співголова Оргкомітету премії: «Ми доклали значних зусиль, аби Національна премія «Телетріумф 2010» відбулася та набула сучасних, інноваційних форм. Адже це – єдина в Україні професійна премія в телевізійній галузі. Зростає рівень відповідальності фахівців вітчизняної телеіндустрії за якість телевізійного продукту. Зростає професіоналізм фахівців усіх ланок телевиробництва. Тому ми намагаємось, аби якнайбільше тих, хто віддано працює на ТБ, здобув визнання, став справжнім героєм телебачення».

    Саме тому, за словами Лариси МУДРАК, цьогорічна премія має найбільшу на всю історію кількість номінацій – 45. До них – ще дві додаткові: «Спеціальний приз премії «Телетріумф», де номінують і голосують тільки члени експертної колегії та «За особливий внесок у розвиток українського телебачення» – спеціальна премія Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

    Цього року змінено правила голосування та оцінювання. За словами Катерини КОТЕНКО, виконавчого директора Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК), співголови Оргкомітету, нові правила максимально наближені до світових стандартів телевізійних премій. «До складу експертної ради запрошено представників національних та регіональних ТВ-каналів, продакшн студій, впливових телекритиків – виключно професіоналів телевізійної галузі. З 49 запрошених 7 відмовилися до початку голосування, 2 - після. Загалом участь у голосуванні взяли 40 експертів. «На сайті «Телетріумфу» кожен експерт отримував для голосування власний інтернет-кабінет. За новими правилами, голоси експерта, який проголосував менш ніж у 80 відсотках номінацій, не враховувалися. Відбір номінантів здійснювався за принципом найбільшої кількості експертних голосів. А за новими, більш жорсткими умовами конкурсу, переможцями «Телетріумфу 2010» стануть ті номінанти, які здобули найбільший бал серед робіт, які набрали більше ніж 50% балів від максимально можливої кількості балів у номінації - зазначила Катерина КОТЕНКО».

    Об’єктивність конкурсу, відповідність правилам, дотримання процедури голосування та підрахунок експертних оцінок здійснила незалежна міжнародна аудиторська компанія «Ernst and Young». Костянтин НЕВЯДОМСЬКИЙ, партнер «Ernst and Young», оголосив статистику голосування та назвав перелік фіналістів конкурсу.

    «Ми перевірили результати автоматичного підрахунку та підтвердили правильність визначення номінантів та переможців», - зазначив він.

    За словами Лариси МУДРАК, цього року на здобуття премії «Телетріумф» надійшло 300 заявок: 201 заявка від загальнонаціональних каналів, 43 заявки від регіональних та місцевих каналів та 56 заявок від студій з виробництва фільмів та програм.

    Лідером з кількості поданих заявок став телеканал «Інтер» – 52 заявки. На другом місці телеканал «1+1» – 33 заявки. Третє місце за кількістю заявок у телеканалу «ICTV» – 21 заявка.

    Та не всі, хто подав заявки, увійшли у шорт-лист і стали фіналістами конкурсу, а лише ті, хто набрав найбільшу кількість голосів експертів: за кожною номінацією - від 2 до 4 претендентів на перемогу в конкурсі.

    Регіональні ТБ представлено в окремих трьох номінаціях 9 півфіналістами. Серед загальнонаціональних ТВ-каналів у 42 номінаціях у шорт-лист потрапило 125 номінантів. Хто з них стане переможцями «Телетріумфу 2010» – дізнаємось під час урочистої церемонії нагородження, що відбудеться у Жовтневому палаці 14 жовтня 2010 року за підтримки «Нового каналу». А телетрансляцію конкурсу глядачі побачать у ефірі «Нового» в перші вихідні після заходу.

    Переглянути список номінацій, ознайомитися зі списком експертів та переліком номінантів, що потрапили в шорт-лист, а також пройти процедуру акредитації на церемонію «Телетріумф 2010» можна на офіційному сайті премії www.teletriumf.org.


    Оголошено номінантів Національної телевізійної премії «Телетріумф 2010» та визначено дату проведення урочистої церемонії нагородження переможцівШортлист (PDF, 0.3 MB).



    Додаткова інформація

    Національна Телевізійна Премія «Телетріумф» заснована 2001 року. У різні роки її лауреатами були провідні фахівці телевізійної галузі. Про всі деталі можна дізнатися на сайті www.teletriumf.org.

    Ernst&Young “Ернст енд Янг” є міжнародним лідером з аудиту, оподаткування і права, супроводу трансакцій і консультування. Спільні цінності та високі стандарти якості об’єднують 135 тисяч наших співробітників в усьому світі. Свою діяльність в Україні компанія розпочала в 1991 році. На сьогодні в офісах “Ернст енд Янг” в Україні працюють понад 500 фахівців. Дізнайтеся більше на сайті www.ey.com/ukraine.

    Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення є конституційним, постійно діючим колегіальним органом, метою діяльності якого є нагляд за дотриманням законів України у сфері телерадіомовлення, а також здійснення регуляторних повноважень, передбачених цими законами. Сайт – www.nrada.gov.ua.

    Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) – галузева асоціація, що представляє інтереси телевізійного ринку України. Серед учасників ІТК – провідні загальнонаціональні канали України: «Інтер», «Студія 1+1», СТБ, «Новий канал», ICTV, М1 та М2, «Тоніс», НТН, ТЕТ, «Україна», К1. Докладніше на сайті www.itk.org.ua.

    Новий канал створено в 1998 році. Його гасло – «Життя яскраве!», а місія – створювати суспільство оптимістичних та впевнених у собі людей, які вміють отримувати задоволення від життя. Дізнайтеся більше на сайті http://www.novy.tv/.

    Источник: Прес-служба Національної ради
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.