Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада ТБ і РМ. Привітати переможців „Телетріумфу” можна буде 14 жовтня


    14 сентября 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Нацрада ТБ і РМ.  Привітати переможців „Телетріумфу” можна буде 14 жовтня


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 257 від 13 вересня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ

    13 вересня в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення відбулася прес-конференція Оргкомітету 10-ї Національної телевізійної премії „Телетріумф”.

    У ній взяли участь співголови Оргкомітету Премії заступник голови Національної ради Лариса Мудрак і виконавчий директор Асоціації „Індустріальний телевізійний комітет” Катерина Котенко, партнер незалежної міжнародної аудиторської компанії „Ернст енд Янг” Костянтин Невядомський, ведучий програм „Нового каналу” Олександр Педан, який вів прес-конференцію.

    У вступному слові Лариса Мудрак зазначила: „Для мене є приємним сам факт, що „Телетріумф”, десятий, ювілейний, буде в телевізійній трансляції, оскільки українське телебачення довело свою відповідальність, свою спроможність не просто відзначати кращих, переможців, а й пишатися ними на всю країну”. Вона зауважила, що „Телетріумф” щороку проводиться як підсумок попереднього сезону і як завдаток, поштовх, який починається традиційно у вересні. „Цього року ми робимо виняток. Новий сезон вже розпочався, а імена героїв ми дізнаємося в жовтні. Бо економічно складно було вирішити питання телетрансляції. Я особисто від всієї Національної ради висловлюю величезну подяку групі каналів ICTV, СТБ та „Новому каналові” за таку підтримку в процесі дискусій, які відбувалися”.

    Лариса Мудрак подякувала також іншим каналам, які йдуть назустріч, і роблять внески для того, щоб телевізійна трансляція відбулася в тій якості, на яку гідне наше українське модерне телебачення.

    Вона також обґрунтувала, чому цьогорічний „Телетріумф” має так багато номінацій, аж 45, пояснивши, що Оргкомітет ставив перед собою завдання визначити кращих фахівців максимальної кількості телевізійних професій. „Я сподіваюся, що церемонія буде мати новітні форми, сучасні, українські, європейські. Бо телевізійна премія – це відображення процесу зростання. Дуже хочеться вірити, що перший ювілей буде інноваційним”, – підсумувала заступник голови Національної ради.

    Звертаючись до журналістів Катерина Котенко відзначила: „Дуже приємно, що ІТК вкотре підтримує проведення церемонії. Цього року ми взяли за стандарт систему оцінювання, яка є у світі, в першу чергу, премії „Еммі”. Ми поступово будемо брати все більше і більше зі світового стандарту премії „Еммі”. Цей стандарт насамперед полягає в тому, що членами Експертної колегії є люди, які є професіоналами, фахівцями ринку, і розуміються детально на тому продукті, який вони оцінюють”.

    Вона розповіла про принципи, якими керувався Оргкомітет обираючи Експертну колегію. Її умовно можна поділити на три блоки: фахівці, дотичні до телеканалів (загальнонаціональних і регіональних); представники продакшн-студій; люди, які постійно підтримують „Телетріумф”, пишуть про нього (телекритики, журналісти).

    До складу Експертної колегії було запрошено 49 осіб, 9 з них відмовилися, 40 голосували.

    Далі Катерина Котенко охарактеризувала правила, за якими визначалися номінанти і наголосила: „Правило по переможцю є суворішим. Близько 50% експертів повинні були проголосувати за цю роботу для того, щоб вона стала переможцем. Це теж одна з новацій цього року”.

    Костянтин Невядомський повідомив присутніх. що їхня незалежна аудиторська компанія вже третій рік співпрацює з Телевізійною премією „Телетріумф”.

    „Цього року голосування відбувалося на сайті. І перевага сучасних ІТ-технологій у тому, що при нормальному рівні організації можна зробити так, щоб унеможливити сторонні втручання або маніпуляції, чи неправильний підрахунок голосів за результатами голосування.

    Нас запросили, щоб ми забезпечили правильний підрахунок голосів і перевірили його, а по-друге, переконалися, що експерти давали ті голоси, які були враховані при голосуванні. Підтверджую, що результати голосування повністю відповідають умовам конкурсу, які створили організатори”, – сказав представник „Ернст енд Янга”.

    Костянтин Невядомський зачитав номінантів, що потрапили в шорт-лист конкурсу.

    Визначення лауреатів 10-ї Національної телевізійної премії „Телетріумф” відбудеться 14 жовтня 2010 року, урочиста церемонія нагородження лауреатів проходитиме в „Жовтневому палаці”, продюсером святкової програми буде Оксана Панасівська, телевізійну трансляцію здійснить „Новий канал”.

    Представники ЗМІ, котрі бажають висвітлювати вручення телевізійної премії, можуть акредитуватися на сайті „Телетріумфу”: www.teletriumf.org.

    Нацрада ТБ і РМ.  Привітати переможців „Телетріумфу” можна буде 14 жовтняШорт-лист конкурсу (PDF)

    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.