Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Оргкомітетом Національної телевізійної премії «Телетріумф 2010» ухвалено рішення щодо перенесення дати урочистої церемонії


    10 сентября 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Оргкомітетом Національної телевізійної премії «Телетріумф 2010» ухвалено рішення щодо перенесення дати урочистої церемоніїКиїв, 10 вересня 2010 р. З 3 по 22 серпня 2010 року тривало оцінювання робіт, що були подані на здобуття 10-ї Національної телевізійної премії «Телетріумф».

    Експертна колегія у складі 40 медіа-фахівців голосувала за подані роботи на сайті «Телетріумфу» до 22 серпня 2010 року. Підрахунок оцінок здійснила незалежна міжнародна аудиторська компанія «Ernst and Young».

    Цього року на здобуття Премії «Телетріумф» надійшло 300 заявок: 201 заявка від загальнонаціональних каналів, 43 заявки від регіональних та місцевих каналів та 56 заявок від студій з виробництва фільмів та програм.

    Роботи оцінювалися в 45 номінаціях. Також передбачено 2 додаткові нагороди: «Спеціальний приз премії «Телетріумф», де номінують і голосують тільки члени експертної колегії та «За особливий внесок у розвиток українського телебачення» – спеціальна премія Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

    Після закінчення голосування незалежна аудиторська компанія «Ernst and Young» перевірила достовірність голосування та провела незалежний підрахунок голосів.

    Цього року також були змінені правила голосування та оцінювання, вони максимально наближені до світових стандартів телевізійних премій. З новими правилами можна ознайомитися в додатку.

    Оголошення переможців відбудеться на урочистій церемонії. Дата урочистостей переноситься з 10 вересня 2010 року, і буде повідомлена додатково. Телевізійну трансляцію ювілейного 10-го «Телетріумфу» здійснюватиме «Новий канал». Продюсер проекту Оксана Панасівська.

    Переглянути список номінацій, ознайомитися зі списком експертів можна на офіційному сайті премії www.teletriumf.org.

    «Телетріумф – єдина національна телевізійна премія, яка відзначає найкращих представників телевізійної галузі, – зазначила Катерина Котенко, виконавчий директор Індустріального телевізійного комітету (ІТК), співголова Оргкомітету премії – для ІТК, як впливового важеля телеіндустрії, важливо підтримувати «Телетріумф», адже лише за умов чесного та прозорого змагання можливий розвиток галузі взагалі та головне розвиток її численних талантів».

    Костянтин Невядомський, партнер «Ернст енд Янг»: «Компанія «Ернст енд Янг» з радістю бере участь у проекті «Телетріумф», який має на меті сприяти чесній і вільній конкуренції у телевізійній галузі. Наше завдання у цьому проекті – гарантувати незалежний і прозорий підрахунок голосів. Компанія «Ернст енд Янг» втретє виступає незалежним аудитором премії (вперше – у 2007 році). Цього року експертне голосування, як і торік відбувалося на сайті «Телетріумфу». Ми перевірили результати автоматичного підрахунку та підтвердили правильність визначення номінантів та переможців».

    Лариса Мудрак, заступник голови Національної ради, співголова Оргкомітету премії наголосила: «Оргкомітет висловлює подяку телекомпаніям, які підтримали ідею щодо необхідності телевізійної трансляції та сприяли в її проведенні. Відтак, країна зможе побачити телевізійні таланти, а індустрія матиме змогу привітати переможців».

    Прес-конференція, присвячена оголошенню номінантів Національної телевізійної премії «Телетріумф-2010», відбудеться наступного понеділка, 13 вересня 2010 року о 13-00 у приміщенні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (вул. Прорізна, 2, 5 поверх, актова зала).

    Під час прес-конференції будуть оголошені номінанти Премії, які увійшли до шорт-листа « Телетріумфу».

    Додаткова інформація

    Національна Телевізійна Премія «Телетріумф» заснована 2001 року. У різні роки її лауреатами були провідні фахівці телевізійної галузі. Про всі деталі можна дізнатися на сайті www.teletriumf.org.

    Ernst&Young “Ернст енд Янг” є міжнародним лідером з аудиту, оподаткування і права, супроводу трансакцій і консультування. Спільні цінності та високі стандарти якості об’єднують 135 тисяч наших співробітників в усьому світі. Свою діяльність в Україні компанія розпочала в 1991 році. На сьогодні в офісах “Ернст енд Янг” в Україні працюють понад 500 фахівців. Дізнайтеся більше на сайті www.ey.com/ukraine.

    Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення є конституційним, постійно діючим колегіальним органом, метою діяльності якого є нагляд за дотриманням законів України у сфері телерадіомовлення, а також здійснення регуляторних повноважень, передбачених цими законами. Сайт – www.nrada.gov.ua.

    Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) – галузева асоціація, що представляє інтереси телевізійного ринку України. Серед учасників ІТК – провідні загальнонаціональні канали України: «Інтер», «Студія 1+1», СТБ, «Новий канал», ICTV, М1 та М2, «Тоніс», НТН, ТЕТ, «Україна», К1. Докладніше на сайті http://www.itk.org.ua.

    Правила голосування та оцінювання робіт

    УМОВИ УЧАСТІ

    Всі роботи приймаються через сайт премії: http://www.teletriumf.org/works/register , дотримуючись таких вимог:

    ● заявки приймаються від авторів та колективів - виробників телевізійних програм (телетворів), а також від телекомпаній, які транслювали ці програми (твори). Заявки можуть бути подані фізичними особами (можуть самовисуватись), телекомпаній, компаній-виробників телепродукції, а також від творчих та професійних спілок, які діють у сфері телебачення на території України.

    ● Учасники конкурсу — юридичні та фізичні особи України мають право номінуватися в усіх номінаціях, за винятком спеціальної номінації — Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення за особливий внесок у розвиток українського телебачення та спеціального призу Телетріумф.

    ● Перший показ творів, які подаються на конкурс повинен відбутися у період з 1 липня 2009 року по 30 червня 2010 року.

    ● Одна й та сама програма (твір) не може подаватися на участь у конкурсі у більш ніж одну програмну номінацію.

    ● Організація, що подається може висунути необмежену кількість робіт до кожної номінації.

    ● Відеоматеріали, що подаються на конкурс не повинні містити браку у зображенні чи звуку, творчої нарізки з кількох програм, тобто нарізка не має перетворювати програму у художній фільм , рекламних блоків, зображення не повинно бути захищене від копіювання.

    ● Подання заявки, ефірної довідки та твору відбувається на головній сторінці сайту http://teletriumf.org/, обов’язково чітко заповнюються усі передбачені поля. Довідка, що підтверджує вихід твору в ефір протягом періоду з 1 липня 2009 до 30 червня 2010 рр., обов’язково подається у відсканованому вигляді, (з оригіналу, який містить печатку телеканалу). Відео подається у таких форматах: «avi», «mpg», «mpeg», «mpeg4», «mov», «mp4» та «flv», оптимізованих для розміщення в Інтернеті, хронометраж від 5 до 45 хвилин (не стосується номінації "Промокампанія"), розмір відео повинен не перевищувати 120 Мб.

    ● Факт заповнення конкурсної заявки через сайт конкурсу свідчить про передачу прав премії «Телетріумф» на використання фрагментів наданих відеоматеріалів в спеціальних передачах, що присвячені конкурсу, та для телевізійної трансляції на урочистій церемонії вручення національної телевізійної премії «Телетріумф».

    ● Участь у конкурсі становить 800 грн. за одну подану роботу для всіх телекомпаній та організацій України, крім регіональних телекомпаній. Участь у конкурсі для регіональних телекомпаній становить 500 грн. Оплату необхідно здійснити до 23 липня 2010 року. Заявки подаються до 20 липня 2010 року. Після заповнення заявки на сайті, на контактну електронну адресу буде вислано лист з інструкцією по оплаті.

    ● Заявки на премію приймаються до 20 липня 2010 року.

    ЕКСПЕРТИ

    З списком експертів можна ознайомитись на сайті премії: http://www.teletriumf.org/page/experts/

    Кожний експерт отримує індивідуальний логін та пароль, що дає йому змогу потрапити в закриту частину сайту, в його індивідуальний кабінет.

    Результати голосування експерта не публікуються, вони є конфіденційними.

    ГОЛОСУВАННЯ

    Експерт має право не проголосувати в 20 % номінацій від загальної їх кількості (47). Якщо експерт перевиконає цей ліміт, його буде виключено із списку експертів та анульовано всі результати його голосування. Також, його кандидатура не буде розглядатися при формуванні експертної ради наступного року конкурсу.

    У експерта є право при голосуванні:

    ● обрати номінанта на перше місце

    ● обрати номінанта на друге місце

    ● обрати номінанта на третє місце

    ● не обрати жодного номінанта на перше місце – визначивши, що серед претендентів немає гідного на дане місце.

    ● не обрати жодного номінанта на друге місце – визначивши, що серед претендентів немає гідного на дане місце.

    ● не обрати жодного номінанта на третє місце – визначивши, що серед претендентів немає гідного на дане місце.

    ● Обрати немає гідних в номінації. Жодна з представлених робіт не є гідною бути оціненою.

    Відповідно до того, які саме значення присвоїть експерт тій чи іншій роботі, або роботам загалом, конкурсанту будуть зараховані такі бали:

    1-ше місце 3

    2-ге місце 2

    3-тє місце 1

    Немає гідних на 1-ше, 2-ге, 3-те місце чи в номінації 0

    Не присвоєно жодного місця 0

    Після голосування експерт вже не має змоги змінити результати свого голосування в номінації.

    Проголосувавши у більш, як у 80% номінацій, результати голосування експерта потрапляють у закриту сторінку аудиторів.

    Експерти закінчують голосування 22-го серпня 2010р.

    ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦЯ

    Результати голосування бачить лише аудиторська компанія, тому визначає переможця саме вона.

    Конкурсант попадає в число номінантів, якщо виконується більш жорстка з двох умов:

    ● сумарна кількість балів більша, ніж 40 балів;

    ● конкурсант набрав прохідний бал більший ніж 50 % від максимально можливої кількості балів в номінації (E)

    Максимальна можлива кількість балів в кожній номінації (E), після завершення голосування журі, визначається за наступною формулою:

    E = кількість експертів, які проголосували в даній номінації х 3 бали

    Коли всі бали конкурсантів підраховано, переможець обирається серед конкурсантів, які набрали прохідний бал, що задовольняє умовам (передбачених нижче) Переможцем визнається той, хто набрав максимальну суму балів.

    Поріг допустимості – це кількість балів, що вираховуються автоматично, і присвоюється кожній номінації (окрім таких номінацій, як «спеціальний приз премії Телетріумф» та «за особливий внесок у розвиток українського телебачення»). Використовується при визначені номінантів.

    Завдання аудиторів перевірити результати автоматичного підрахунку та підтвердити правильність визначення номінантів та переможців.

    Переможець визначається простою більшістю. Тут переможцем може бути, як особа, так і робота (творчий твір)

    Переможця в номінації «за особливий внесок у розвиток українського телебачення» визначає Національна рада з питань телебачення та радіомовлення України.

    Якщо, за результатами голосування є два претенденти на перше місце з однаковою кількістю голосів, статуетка вручається обом номінантам.

    Після опрацювання всіх номінацій, аудитор визначає шорт - лист номінантів - трійку номінантів (якщо є достатня кількість номінантів), з розподілом на місця.

    Источник: Прес-служба Національної ради
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.