Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада ТБ і РМ. Манжосов: „Керівники телерадіоорганізацій чи уповноважені представники повинні бути присутні на засіданнях, де розглядаються їхні питання”


    9 сентября 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Нацрада ТБ і РМ.  Манжосов: „Керівники телерадіоорганізацій чи уповноважені представники повинні бути присутні на засіданнях, де розглядаються  їхні питання”


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 252 від 6 вересня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ
    „Керівники телерадіоорганізацій чи уповноважені представники повинні бути присутні на засіданнях, де розглядаються їхні питання”, – про це під час брифінгу, що відбувся в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення 8 вересня, сказав голова Національної ради.

    Як не раз наголошувалося під час засідань, серйозні питання, де йдеться про можливе застосування санкцій, продовження терміну дії ліцензій, переоформлення ліцензій тощо, повинні розглядатися за присутності керівника телерадіоорганізацій або уповноваженої особи. Урешті-решт, це вимога Закону України „Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення” ( ст. 24, п. 5).

    Володимир Манжосов звернув увагу на те, що часом Національна рада не може ухвалити результативного рішення, оскільки залишаються не з’ясованими окремі аспекти діяльності телерадіоорганізації. Інколи представники телерадіокомпаній чи провайдерів програмної послуги, які приходять на засідання, не можуть відповісти на доволі прості запитання членів Національної ради, або їхні відповіді суперечать одна одній.

    До прикладу, вчора не було ухвалено рішення про державну реєстрацію ТОВ „Сонет Медіа Плюс”, м. Київ, як суб’єкта інформаційної діяльності, оскільки представник заплутався у відповідях. Так само не було ухвалено результативного рішення щодо продовження терміну дії ліцензії ДП ТРК „Сенс” ТОВ фірми „Февраль” з міста Новомосковська Дніпропетровської області. Отже, цим компаніям доведеться ще раз звертатися до регуляторного органу із відповідними заявами.

    „Присутність на засіданні Національної ради керівника, який обізнаний в усіх питаннях діяльності компанії, в інтересах самих телерадіоорганізацій”, – заявив голова Національної ради.


    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.