Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Національна рада проведе позапланову перевірку „УЦТМ”


    9 сентября 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Національна рада проведе позапланову  перевірку „УЦТМ”


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 247 від 8 вересня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ

    На засіданні Національної ради 8 вересня серед інших було ухвалено рішення про призначення позапланової перевірки ТОВ „Українська цифрова телемережа”, м. Київ, щодо дотримання умов ліцензії. Про це повідомила член Національної ради Оксана Єлманова на брифінгу, який відбувся по завершенні засідання.

    Результатами перевірки, проведеної ще у жовтні 2009 року, було зафіксоване певне недотримання умов ліцензії, наприклад: не було придбано та встановлено систему попередження населення про надзвичайні ситуації; не було висновків щодо ЕМС РЕЗ цифрового наземного телевізійного мовлення для створення і розвитку мереж синхронного цифрового наземного мовлення у Житомирській та Київській областях; у рамках багатоканальної цифрової ефірної мережі МХ-4 зафіксовано телевізійний сигнал 9 телерадіоорганізацій.

    Розглянувши результати перевірки у травні 2010 року, Національна рада ухвалила взяти їх до відома.

    Член Національної ради Оксана Єлманов уточнила, що тоді ж на засіданні члени Національної ради звернулися до представника товариства з проханням надати інформацію щодо результатів, яких воно досягло у своїй діяльності після отримання ліцензії на цифрове мовлення. Представник відповіла, що результатів не було досягнуто у зв’язку з тим, що компанія зіштовхнулася з багатьма труднощами, які від неї не залежать. Національна рада надіслала запит до ТОВ „УЦТМ” з проханням чітко і грамотно викласти ситуацію щодо цього проекту: описати всі етапи, показати, які труднощі виникли, чого вони змогли досягти. „Саме так можливо зрозуміти суть реалізації цього проекту і врегулювати конфлікти, або надати допомогу, якщо це необхідно для досягнення мети щодо цього проекту”, – зазначила Оксана Єлманова.

    До сьогодні УЦТМ не надала відповіді на запит Національної ради.

    Щоб з’ясувати нинішній стан діяльності ТОВ ,,Українська цифрова телемережа” щодо відповідності її діяльності умовам ліцензії і чинного законодавства, є необхідність здійснити ще одну перевірку”, – підсумувала член Національної ради.


    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.