Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Національна рада розглянула питання цифрової багатоканальної мережі МХ-4


    18 июля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Національна рада розглянула питання  цифрової  багатоканальної мережі МХ-4


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 202 від 14 липня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ

    Національна рада розглянула питання цифрової багатоканальної мережі МХ-4

    На засіданні Національної ради 14 липня 2010 року ухвалено низку рішень, якими вісьмом компаніям за результатами планових перевірок анульовано ліцензії на мовлення у цифровій загальнонаціональній мережі МХ-4.

    Ліцензії втратили товариства: ,,Інтер-Ківар”, м. Київ, ,,Футурама”, м. Вишневе Київської обл., ,,Векта-плюс”, м. Київ, ,,Мирей”, м. Київ, ,,Емпаєр Бізнес Брокерс-Україна”, м. Київ, „Ді.Ком”, м. Київ, ,,Дотюей”, м. Київ, „Лайкс”, м. Київ.

    Зазначені телерадіоорганізації не розпочали мовлення протягом року з моменту видачі ліцензій, що є порушенням частини 1 статті 43 Закону України „Про телебачення і радіомовлення”, та не виконали організаційно-технічних, фінансових, інвестиційних зобов’язань і конкурсних умов, що є порушенням статей 25, 27 Закону України „Про телебачення і радіомовлення”. Ухвалено також зазначені товариства вилучити з Державного реєстру телерадіоорганізацій України.

    Представники цих компаній на засідання регуляторного органу не з’явилися.

    Результати перевірки ЗАТ „Телеодин”, м. Київ, яке також отримало ліцензію на цифрове мовлення в мережі МХ-4 два роки тому, і лише воно (з десяти компаній, що виграли конкурс) на сьогодні здійснює мовлення, взято до відома.

    Національна рада взяла до уваги пояснення представника ще одного ліцензіата загальнонаціональної мережі МХ-4 ТОВ „Уніан-ТБ” та його зобов’язання вже через місяць вийти в ефір, однак за порушення ч. 7 ст. 27 та ст. 39 Закону України „Про телебачення і радіомовлення” товариству оголошено попередження.

    Розглянувши матеріали позапланової перевірки провайдера програмної послуги на загальнонаціональному каналі мовлення багатоканальної телемережі МХ-4 ТОВ „Українська цифрова телемережа”, м. Київ, та вислухавши пояснення представника УЦТМ, Національна рада взяла до відома результати перевірки.

    Під час брифінгу перший заступник голови Національної ради Оксана Головатенко зазначила: „Національна рада зацікавлена в розбудові MX-4, тому, коли виникає ситуація, що компанії, які отримали ліцензії, не спромоглися за два роки вийти на ринок, ми змушені діяти згідно із законом”.

    На запитання журналіста газети „Дело” С. Яблонського про наступні дії Національної ради щодо цифрової мережі МХ-4, було надано роз’яснення, що незабаром відбудеться новий відкритий і прозорий конкурс.


    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.