Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада ТБ і РМ. З брифінгу Національної ради


    11 июля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Нацрада ТБ і РМ. З брифінгу Національної ради


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 191 від 7 липня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ


    З брифінгу Національної ради

    7 липня 2010 року відбувся брифінг Національної ради, на якому були присутні всі члени регуляторного органу. Голова Національної ради Володимир Манжосов повідомив про результати щойно проведеного засідання та представив журналістам новопризначену четвірку членів Національної ради за квотою Парламенту.

    Заступник голови Національної ради Лариса Мудрак розповіла представникам засобів масової інформації, що під час перерви у проведенні засідань Національна рада здійснювала експертну та організаційну роботу і провела низку зустрічей з представниками телеіндустрії та громадськості.

    „Ми обговорили багато неврегульованих питань та спільними зусиллями намагалися знайти їх вирішення. Сподіваємося, що в нас вистачить сил і наснаги виробити чітку стратегію співпраці”, – сказала вона.

    Зокрема, минулого тижня була проведена зустріч з Концерном РРТ, відбулося кілька зустрічей з представниками індустрії з організації роботи щодо проведення 10-ї Національної телевізійної премії „Телетріумф”, 4 червня перший заступник голови та заступник голови Національної ради зустрічалися з членами Громадської ради при Національній раді.

    З Громадською радою, ще до внесення законопроекту до Верховної Ради, обговорювалися питання щодо застосування до телерадіоорганізацій такого виду санкцій, як штраф. Окрім цього, розглядалося питання про формування державного реєстру телерадіоорганізацій. „За підтримки Інституту Медіа Права та за допомогою грантодавців створюється новий сайт Національної ради. Головний елемент нового сайту – це зручний у користуванні, максимально відкритий для громадськості, достатньо наповнений інформацією Державний реєстр ТРО. Це, власне, вимога Європейської конвенції, вимога відкритого простору та відкритих взаємин. Сподіваюся, що ми зможемо це здійснити найближчим часом і таким чином зробимо ще один крок назустріч як суспільству, так і індустрії”, – зазначила Лариса Мудрак.

    Члени Національної ради відповіли на численні запитання журналістів. Оксана Єлманова, зокрема, окреслила один із пріоритетних напрямків діяльності регуляторного органу. „Я думаю, що впровадження та розбудова цифрового мовлення в Україні – одне із першочергових завдань галузі, і ми маємо його виконати якісно. Національна рада докладатиме максимум зусиль, щоб результатом були задоволені всі”, – запевнила вона.

    Микола Фартушний, якого призначено на посаду члена Національної ради вдруге, під час свого виступу зазначив, що, зважаючи на ті цілі й завдання, які сьогодні стоять перед Національною радою, потрібно виходити на новий рівень спілкування з індустрією. „З огляду на масштабність завдань нам потрібно докласти багато зусиль, щоб бути на висоті”, – підсумував він.


    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.