Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Національній раді відбулася зустріч з юристами загальнонаціональних телеканалів


    9 июня 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    У Національній раді відбулася зустріч з юристами загальнонаціональних телеканалів09.06.2010 9 червня 2010 року перший заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Оксана Головатенко та керівники структурних підрозділів цього регуляторного органу зустрілися з представниками загальнонаціональних телеканалів, які відповідають за юридичний напрям роботи ТРК. Під час робочої зустрічі обговорювалися питання щодо розміщення в ефірі телерадіоорганізацій спонсорської інформації.

    За результатами обговорення було досягнуто таких домовленостей:

    1. Національна рада підготує листи до керівників загальнонаціональних телекомпаній з вимогою утриматися від трансляції інформації про торгові марки, під якими випускаються алкогольні напої, яка може містити ознаки порушення рекламного законодавства щодо розміщення спонсорської інформації.

    2. Телеканали беруть на себе зобов’язання розробити критерії розміщення спонсорської інформації про торгові марки і надати їх на розгляд Національної ради.

    3. Сторони домовилися про необхідність привести законодавство України (у частині обговорюваної теми) до вимог Європейської конвенції про транскордонне телебачення, оскільки вітчизняне законодавство і міжнародний документ містять суперечливі норми щодо розміщення спонсорської інформації.

    Источник: Прес-служба Національної ради
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.