Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Представник Посольства КНР відвідав Національну раду


    14 мая 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Представник Посольства КНР відвідав Національну раду


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 141 від 13 травня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ


    Представник Посольства КНР відвідав Національну раду


    Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення на прохання Посольства Китайської Народної Республіки в Україні провела зустріч із прес-секретарем, радником Посольства КНР в Україні паном Ся Хунчжаном.

    Українську сторону на зустрічі представляли член Національної ради Тетяна Лебедєва і завідувач сектора міжнародних зв’язків Людмила Василенко.

    Пан Ся Хунчжан висловив Національній раді подяку за проведення цієї зустрічі й охарактеризував її мету як з’ясування Посольством КНР можливостей і порядку відкриття в Києві корпункту китайського каналу CCTV.

    CCTV – Китайське центральне телебачення (China Central Television) – головний мовник у Китаї. До нього входять шість міжнародних телеканалів. Канал транслює інформаційні, розважальні та культурно-пізнавальні передачі.

    Сторони обговорили питання співпраці. Тетяна Лебедєва пояснила радникові Посольства КНР порядок акредитації іноземних журналістів, яку здійснює Міністерство закордонних справ України. Також було роз’яснено, що після відкриття корпункту, за бажання китайської сторони Національна рада може зареєструвати їхню компанію як суб’єкта інформаційної діяльності.

    Член Національної ради наголосила, що в Україні вітають бажання іноземних медійних організацій створювати свої кореспондентські пункти на теренах нашої держави. „Дуже добре, коли міжнародні журналісти живуть тут і спостерігають за життям нашої країни. Це сприяє тому, щоб наш інформаційний простір був плюралістичним, і дає змогу світові, так би мовити, з перших рук, дізнаватися про політичну ситуацію, суспільні події, які відбуваються в Україні”, – сказала вона.

    Сторонами було зазначено, що інші етапи співпраці можна буде обговорити пізніше, після відкриття в Києві корпункту CCTV.

    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.