Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    З брифінгу Національної ради 28 квітня


    5 мая 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    З брифінгу Національної ради 28 квітня


    УКРАЇНА

    НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
    З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
    ПРЕС-СЛУЖБА


    вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, т/ф.: 278-75-75,
    www.nrada.gov.ua, E-mail: pressa@nrada.gov.ua


    № 119 від 28 квітня 2010 р.

    Повідомлення для ЗМІ


    З брифінгу Національної ради 28 квітня


    28 квітня 2010 року відбувся брифінг за участі голови Національної ради Володимира Манжосова, заступника голови Національної ради Лариси Мудрак та члена Національної ради Тетяни Лебедєвої.

    Під час брифінгу Володимир Манжосов повідомив журналістів про те, що Національна рада на своєму засіданні підбила підсумки 43 конкурсу про видачу ліцензій на мовлення на цифрових каналах у м. Києві. „На жаль, жодного переможця конкурс не визначив, і тому всі цифрові телеканали, що виносилися на конкурс, було віднесено до резерву Національної ради”, – сказав голова Національної ради.

    „Прикро, що ми не маємо переможців конкурсу по „цифрі”, адже це є одним із пріоритетів діяльності Національної ради. Але жодна із сьогоднішніх аргументацій претендентів не стала переконливою для членів Нацради”, – додала Лариса Мудрак.

    Своєю чергою, член Національної ради Тетяна Лебедєва зазначила, що такі результати конкурсу є закономірним. „Перш за все, має бути загальна концепція, загальне бачення того, як нам будувати своє цифрове майбутнє”, – заявила вона.

    Окрім конкурсних питань на засіданні Національної ради розглядалися результати перевірок близько 35 телерадіокомпаній. Щодо більшості телерадіоорганізацій результати перевірок були взяті до відома. До чотирьох із них застосовано санкцію „оголошення попередження” – за недотримання ліцензійних умов, ще одне попередження винесено за перешкоджання проведення перевірки Національною радою. Щодо 3 телерадіоорганізацій ухвалено рішення про констатацію порушення та звернення до суду про анулювання ліцензій.

    Прес-служба Національної ради


    Источник: Прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.