Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Презентація Річного звіту НКРЗ за 2009 рік


    9 апреля 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Презентація Річного звіту НКРЗ за 2009 рік
    НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ РЕГУЛЮВАННЯ ЗВ’ЯЗКУ УКРАЇНИ
    СЕКТОР ВЗАЄМОДІЇ ІЗ ЗМІ ТА ЗВ’ЯЗКІВ ІЗ ГРОМАДСЬКІСТЮ

    тел.: 044 569 71 03, 278 08 13
    вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001
    web: www.nkrz.gov.ua, e-mail: press@nkrz.gov.ua


    7 квітня відбулася презентація Річного звіту НКРЗ «Про підсумки роботи НКРЗ за 2009 рік і основні пріоритетні завдання регуляторної діяльності у 2010 році».

    У вступному слові Голова НКРЗ Володимир Олійник наголосив, що у квітні виповнюється п’ять років роботи незалежного органу регулювання у галузі зв’язку України. Це був не простий шлях Комісії, відбувався процес становлення, розуміння, налагодження співпраці з учасниками ринка, органами державної влади, споживачами телекомунікаційних послуг. Хочу підкреслити, що на фоні негативних явищ в економіці країни нам вдалося спільними зусиллями стабілізувати галузь зв’язку. Проте, залишається низка питань, які залежать не лише від роботи Комісії, їхнє вирішення потребує зусиль з боку інших центральних органів виконавчої влади. Це насамперед стосується впровадження мереж зв’язку третього покоління. Хочу зазначити, є надія на те, що у 2010 році завдяки тій вертикалі влади, що сформувалася в країні, ми це питання вирішимо. Оскільки воно є важливим як для галузі зв’язку, так і для споживачів послуг.

    Член НКРЗ Сергій Колобов у своїй доповіді окреслив основні цілі та завдання регуляторної діяльності НКРЗ у 2009 році.

    Член НКРЗ Людмила Артюшенко висвітлила актуальні питання державного регулювання тарифів та взаєморозрахунків.

    Про аналіз ринків телекомунікацій, питання регулювання номерного ресурсу та взаємоз’єднання телекомунікаційних мереж розповів член НКРЗ Володимир Пащук.

    Член НКРЗ Володимир Звєрєв висвітлив спрощення доступу до ринків телекомунікацій та напрями вдосконалення реєстраційної основи здійснення діяльності.

    Питання використання радіочастотного спектру та впровадження нових радіотехнологій зв’язку в Україні проаналізував Голова НКРЗ Володимир Олійник.

    У вступному слові Голова Громадської ради при НКРЗ Андрій Дронюк відзначив, що у 2009 році діяльність Комісії будувалася на принципах відкритості та публічності. Нам вдалося налагодити тісну співпрацю з НКРЗ. Спілкування з громадськістю відбувалося не тільки у форматі відкритих публічних заходів, а й за участі представників Комісії у засіданнях Громадської ради, у створених постійно діючих Робочих групах при НКРЗ. Також акцентував, що серед пріоритетних напрямів Комісії на 2010 рік є удосконалення роботи щодо захисту прав споживачів, проблеми співпраці з організаціями, які представляють інтереси споживачів. Залучення Громадської ради до взаємодії з такими організаціями буде допоміжним у роботі Комісії.

    Операторів було поінформовано про хід робіт з впровадження технологій мобільного зв’язку третього покоління у 2010 році.

    У заключному слові Голова НКРЗ Володимир Олійник визначив пріоритетні завдання в роботі регуляторного органу:

    - З точки зору аналізу ринка телекомунікацій основне завдання – закріплення на законодавчому рівні повноважень НКРЗ щодо аналізу ринків телекомунікацій, визначення домінуючих операторів або операторів з суттєвою ринковою перевагою і відповідне введення регуляторних обмежень. Окрім того, планується подальше спрощення процедури доступу до ринків телекомунікаційних послуг та вдосконалення реєстраційної основи здійснення діяльності у сфері телекомунікацій. Забезпечення конверсії радіочастотного спектру для сприяння швидкому впровадженню передових технологій радіозв’язку в Україні, а також впровадження технологій мобільного зв’язку третього покоління.

    Ще одним важливим завданням є впровадження системи контролю якості телекомунікаційних послуг. Наша мета спільно з іншими державними органами, операторами зв’язку – забезпечити населення сучасними послугами з необхідною якістю та доступними цінами.

    У заході взяли участь Голова та члени НКРЗ, народні депутати України Юрій Мороко, Віталій Корж, начальники ДІЗ, УДЦР, працівники апарату НКРЗ, представники центральних органів виконавчої влади, операторів та провайдерів телекомунікацій, громадських організацій.

    По завершенні презентації відбувся брифінг для представників ЗМІ.

    Презентації за адресою http://www.nkrz.gov.ua/uk/

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.