Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Міжнародний телевізійний фестиваль Banff знову в Україні


    31 марта 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Міжнародний телевізійний фестиваль Banff знову в УкраїніВ березні цього року за ініціативи Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК) в Україні відбулось суддівство міжнародного телевізійного фестивалю Banff.

    У 2010 році міжнародний телевізійний фестиваль Banff вже вдруге приймається в Україні. Цього року члени журі оцінювали роботи, подані до номінацій:

    «Серіали та багатосерійні фільми», що включає телевізійні драми і мелодрами (як правило, тижневі епізоди тривалістю півгодини або одна година), або тематичні серії - кілька епізодів на тиждень за участі постійних (незмінних) головних героїв.

    «Соціальні та гуманітарні програми» - документальні програми, у яких йдеться в прямому і повчальному вигляді із значним соціально-гуманітарним ухилом про наступні теми: бідність, насилля, справедливість, права людини, злочинність, дискримінація, гендерні питання, сім’ю та родину і т.д., а також про соціальні тенденції та етику.

    Суддівство в обидвох категоріях відбувається наступним чином: спочатку на сайті фестивалю члени журі в індивідуальному режимі переглядають подані на конкурс зі всього світу відео роботи, та виставляють свої особисті оцінки. Після закінчення оцінювання відбувається спільне обговорення членів журі, де судді спільно погоджують роботи, які вони рекомендують як переможця в номінації.

    Переможці усіх номінацій будуть оголошені та нагороджені під час телевізійного фестивалю Banff, який відбудеться з 13 по 16 червня 2010 року у Канаді.

    Члени журі з українського боку обираються спільно із експертами Banff та складаються із вітчизняних фахівців у галузі телебачення:

    Номінація «Серіали та багатосерійні фільми» (поданих 11 відео робіт):
    ● Лєбєдєва Тетяна, Національна Рада України з питань телебачення та радіомовлення

    ● Ряшин Влад, StarMedia

    ● Чеботаєва Ірина, Індустріальний Телевізійний Комітет

    ● Шульженко Вікторія, телеканал 1+1

    ● Ярмощук Вікторія, MRM (Media Resources Management)

    Номінація «Соціальні та гуманітарні програми» (поданих 12 відео робіт):
    ● Амелічев Сергій, StarMedia

    ● Довженко Отар, видання Телекритика

    ● Коваль Лідія, Індустріальний Телевізійний Комітет

    ● Липовецька Алла, FILM.UA

    ● Мокріді Тетяна, Національна Рада України з питань телебачення та радіомовлення

    Нагадуємо, що у 2009 році ІТК організовував суддівство робіт, що були подані до наступних номінацій Banff:

    ● «Політична документальна програма»: документальні програми, які безпосередньо стосуються та висвітлюють сучасні важливі політичні проблеми, акцентуючись на таких темах як: політичні партії або рухи, військові та політичні лідери, уряд та державна політика, міжнародні стосунки та конфлікти, політичні пріоритети та систему та

    ● «Серіали та багатосерійні фільми» включає телевізійні серіали: драми та мелодрами - щотижневі одногодинні чи півгодинні серії, або тематичні серії за участі тих самих головних героїв.

    «Щорічна підтримка Banff для ІТК - це знайомство з світовими надбаннями телевізійних професіоналів та широке представлення українського телевізійного ринку у світі, що в свою чергу призводить до підвищення конкурентоспроможності телебачення стосовно інших каналів комунікації та стимулює зростання телевізійної індустрії України» - прокоментувала Катерина Котенко, виконавчий директор ІТК.

    Детальніше про Banff та ІТК:

    Довідка про міжнародний телевізійний фестиваль Banff:

    Нагорода Міжнародного телевізійного фестивалю Banff є однією із найпрестижніших міжнародних нагород в сфері телебачення, яка щорічно збирає більше тисячі учасників із понад 44 країн світу. Banff є найбільш важливою світовою подією у створенні контенту, також це щорічний форум, який дає потужні можливості для розвитку бізнесу та творчості на телебаченні та у нових медіа. У 2009 році фестиваль святкував своє 30-річчя.

    Цьогорічний Banff відбудеться з 13 по 16 червня 2010 року у Канаді. Фахівці телевізійної галузі з усього світу приймуть участь у спеціалізованих семінарах, надихаючих майстер класах, отримуючи унікальні можливості та переваги. Це ринок створення ідей, досягнення угод із співпродюсування, появи нових ділових стосунків та створення трендів розвитку індустрії. Фестиваль також відзначає видатні досягнення в телевізійній галузі, створює міжнародну платформу для спілкування учасників індустрії, дає можливість співпрацювати, обговорювати та обмінюватись думками з приводу нагальних проблем індустрії та разом зустрічати нові виклики. Детальніше читайте на сайті: http://www.banff2010.com
    Довідка про ІТК:
    Індустріальний Телевізійний Комітет – це професійне галузеве об’єднання провідних телеканалів, медійних агенцій та рекламодавців, що представляє інтереси телевізійної галузі України та дбає про захист своїх членів.

    ІТК об’єднує найбільші загальнонаціональні телеканали країни: Інтер, 1+1, Новий, ICTV, СТБ, канал «Україна», ТЕТ НТН, М1, М2, ТОНІС, К1. Разом це більше 72% національної глядацької уваги. Також членами асоціації є рекламні агенції Publicis Groupe Media, MediaDirection, ADV Group та FCB MA, а також телевізійні рекламодавці: українські представництва Coca-Cola, Unilever та Procter&Gamble в Україні.

    Основною метою ІТК є сприяння розвитку телевізійної галузі в Україні. Ключовими стратегіями розвитку ІТК є дослідження телевізійної аудиторії, розвиток телевізійної галузі та саморегулювання індустрії.
    Детальніше на сайті http://itk.org.ua/

    Слідкуйте за новинами ІТК http://twitter.com/itk_org_ua

    Источник: Прес-служба Індустріального Телевізійного Комітету
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.