Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Відбулася зустріч з європейськими експертами у рамках розробки детального технічного завдання проекту Twinning для НКРЗ


    23 марта 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Відбулася зустріч з європейськими експертами у рамках розробки детального технічного завдання проекту Twinning для НКРЗ 22 березня 2010 року у рамках першого етапу з підготовки детального технічного завдання проекту Twinning для НКРЗ “Посилення регуляторної та юридичної спроможності НКРЗ щодо регулювання сектору телекомунікацій” відбулася ознайомча зустріч Голови НКРЗ Сергія Колобова, членів НКРЗ Володимира Пащука, Людмили Артюшенко з європейськими експертами - Юккою Канервісто, консультантом з питань регулювання телекомунікацій (Фінляндія), Фрітцом Рінглінгом, консультантом з економічних питань у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (Німеччина), за участі Віри Рибак - керівника сектору освіта, наука, інформаційне суспільство Представництва ЄС в Україні, представників Державної адміністрації зв'язку Міністерства транспорту та зв’язку України.

    Голова НКРЗ Сергій Колобов зазначив:

    - НКРЗ упродовж останніх років своєї діяльності брала активну участь у рамках переговорів з підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Зокрема, у розділі «Інформаційне суспільство» протягом всіх 11 раундів переговорів Комісія займала дієву позицію і попередньо погодила текст цього розділу і додатки до нього, де було визначено основні пріоритети зближення законодавства України у цій сфері із законодавством Євросоюзу. Ми поставили перед собою завдання імплементувати цілий ряд базових документів таких як директиви і рішення Європарламенту. Зокрема, йдеться про Директиви 2002 року – це директиви 19, 20, 21 і 22, а також 77 директиву і рішення 676 Європарламенту.

    На сьогодні, на нашу думку, вивченню повинна підлягати проблема можливості імплементації нових директив, йдеться про директиви 2009 року – 136 і 140.

    Враховуючи ефективність і результативність тих проектів Twinning, які були до цього часу реалізовані в Україні, Комісія прийняла рішення про розробку такого проекту та вдосконалення регулювання в секторі телекомунікацій, ставлячи перед собою завдання:

    - проведення глибокого аналізу законодавчої основи у сфері електронних телекомунікацій в Україні;

    - підготовка змін і доповнень до чинного законодавства, а також створення нових законопроектів відповідно до acquis communautaire ЄС;

    - розробка методології організації та проведення аналізу телекомунікаційних ринків в Україні;

    - вироблення методології визначення собівартості взаємоз’єднання на мережах електронних комунікацій;

    - розробка пропозицій щодо впровадження системи роздільного обліку доходів і витрат операторами/провайдерами, визначеними НКРЗ як таких, що мають значну ринкову перевагу на відповідних телекомунікаційних ринках за результатами їх аналізу;

    - розробка механізму оцінки витрат та фінансування універсальної послуги;

    - розробка проекту технічного рішення щодо перенесення номерів;

    - проведення аналізу організаційної структури, людських та фінансових ресурсів і механізмів співпраці НКРЗ з іншими органами влади, та розробка пропозицій для майбутнього розвитку.

    Європейські експерти подякували НКРЗ за зустріч і добрі слова на адресу проекту Twinning.

    Консультант з питань регулювання телекомунікацій Юкка Канервісто детально зупинився на етапах подальшої роботи у рамках підготовки детального технічного завдання проекту Twinning для НКРЗ.

    У рамках першого візиту європейських експертів до України буде проведено ряд зустрічей з членами Комісії та апаратом НКРЗ, фахівцями Державної адміністрації зв'язку Міністерства транспорту та зв’язку України, Антимонопольного комітету України та операторами телекомунікацій.

    Візит триватиме до 26 березня 2010 року.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.