Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    До уваги суб’єктів господарювання, які бажають здійснювати чи здійснюють діяльність з надання доступу до мережі Інтернет


    22 марта 2010 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    До уваги суб’єктів господарювання, які бажають здійснювати чи здійснюють діяльність з надання доступу до мережі ІнтернетУ зв’язку з численними фактами порушення законодавства та прав споживачів при наданні та отриманні послуг доступу до мережі Інтернет НКРЗ звертає увагу суб’єктів ринку телекомунікацій на наступне.

    Частиною першою ст. 42 Закону України «Про телекомунікації» (далі –Закон) зобов’язано суб’єктів господарювання, які бажають здійснювати діяльність у сфері телекомунікацій, не менше як за місяць до початку такої діяльності подати повідомлення до НКРЗ. У тижневий термін після отримання повідомлення НКРЗ зобов’язана внести суб’єкта господарювання до реєстру та надіслати йому відповідне повідомлення. Зразок повідомлення затверджено рішенням НКРЗ від 27.06.2007 № 808, зареєстрованим в Мін’юсті 13.07.07 за № 809/1476.

    Телекомунікації (електрозв’язок) – передавання, випромінювання та/або приймання знаків, сигналів, письмового тексту, зображень та звуків або повідомлень будь-якого роду пор адіо, проводових, оптичних або інших електромагнітних системах.

    Таким чином, суб’єкти господарювання, які надають споживачам послуги доступу до мережі Інтернет здійснюють свою діяльність у сфері телекомунікацій, є суб’єктами ринку телекомунікацій – операторами або провайдерами телекомунікацій та зобов’язані виконати вимоги ст. 42 Закону.

    Згідно ст. 1 Закону оператор телекомунікацій – суб’єкт господарювання, який має право на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій із правом на технічне обслуговування та експлуатацію телекомунікаційних мереж, а провайдер – суб’єкт господарювання, який має право на здійснення діяльності у сфері телекомунікацій без права на технічне обслуговування та експлуатацію телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв’язку.

    Згідно чинного законодавства особи, винні у порушенні законодавства про телекомунікації, притягуються до цивільної, адміністративної, кримінальної відповідальності. Зокрема, частиною другою ст. 75 Закону передбачено вилучення прибутку у суб’єкта господарювання, що здійснює діяльність в сфері телекомунікацій без повідомлення НКРЗ та/або ліцензії.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.