Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ в цілому погодила проект нормативно-правового акта, відповідно до якого державним органам надано право самостійно застосовувати штрафні та інші фінансові санкції


    25 декабря 2009 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    НКРЗ в цілому погодила проект нормативно-правового акта, відповідно до якого державним органам надано право самостійно застосовувати штрафні та інші фінансові санкціїСьогодні, 24 грудня 2009 року, на черговому засіданні НКРЗ схвалено проект листа до Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та зв’язку із позицією НКРЗ щодо проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо зменшення навантаження на суди)» (реєстр. № 5370 від 23.11.09), поданий народними депутатами Портновим А.В. та Пилипенком В.П.

    НКРЗ, в цілому, підтримала законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо зменшення навантаження на суди)».

    З метою уникнення неоднозначного трактування деяких його норм у подальшому в частині, що стосуються внесення змін до Законів України «Про телекомунікації» та «Про радіочастотний ресурс України», НКРЗ запропонувала передбачити на законодавчому рівні шляхом внесення доповнень до вказаного акту, зокрема:

    стягнення щомісячного збору за користування РЧР і накладення штрафу у розмірі 3 % заборгованої суми у разі несплати такого збору;

    стягнення до Державного бюджету України прибутку, отриманого суб’єктом господарювання внаслідок діяльності в сфері телекомунікацій без повідомлення НКРЗ та/або ліцензії, порушення встановлених НКРЗ тарифів;

    збільшення розмірів штрафів з метою виховання у правопорушників відповідного ставлення до дотримання законодавчих документів в галузі зв’язку, запобіганню вчинення нових правопорушень як самим правопорушником, так і іншим особами;

    накладання штрафу у розмірі до 5 % доходу (виручки) від реалізації продукції суб'єкта господарювання за останній звітний рік за порушення Ліцензійних умов діяльності у сфері телекомунікацій.

    Додаткова інформація

    Відповідно до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо зменшення навантаження на суди)» пропонується надати право державним органам самостійно застосовувати штрафні та інші фінансові санкції.

    Водночас, фізичним та юридичним особам щодо яких застосовані такі санкції надано право протягом десяти днів оскаржити дії відповідного державного органу. При чому, до усіх запропонованих законів вноситься положення, відповідно до якого подання до суду позову до закінчення десятиденного строку зупиняє дію оскарженого рішення. Дію такого рішення може бути відновлено в порядку, встановленому Кодексом адміністративного судочинства України.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.