Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар» подав до Нацради заяву на отримання ліцензії провайдера IPTV


    13 декабря 2009 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Телекомунікаційна компанія «Київстар» подала до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення документи на ліцензування як провайдера програмної послуги (технологія IPTV). Про це на брифінгу 9 грудня повідомив в. о. голови Національної раді Андрій Мирошніченко.

    ВАТ «Укртелеком», яке надає послугу IPTV в тестовому режимі на базі інтернет-послуги «Ого!», поки що офіційно документи не подавало через труднощі з розрахунком ліцензійного збору.

    Як пояснив Андрій Мирошніченко, всі абоненти «Укртелекому», є потенційними користувачами інтернет-послуги «Ого!», а отже, потенційними абонентами послуги IPTV. «Це означає, що ми маємо нарахувати ліцензійний збір з розрахунку на все населення України (формула ліцензійного збору включає кількість потенційних абонентів на території надання послуги. - ТК). Виходить "діамантова" ліцензія. Зрозуміло, такий збір ніхто не сплатить», - наголосив він.

    Відтак, «Укртелеком» і Нацрада наразі дійшли попередньої домовленості брати за основу для розрахунку розміру збору кількість реальних абонентів послуги «Ого!».

    Нагадаємо, що «Укртелеком» змушений був відкласти комерційний запуск послуги IPTV під брендом U.TV, оскільки поки що не отримав ліцензію провайдера програмної послуги.

    На засіданні 9 грудня Національна рада не прийняла рішення про переоформлення ліцензії IPTV-провайдера «Велтон.телеком» у Харкові й Полтаві, пов'язані зі збільшенням ресурсу до 103 каналів, оскільки компанія досі не добудувала мережу в Полтаві (у Харкові вона вже надається).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.