Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Відбулася робоча зустріч з експертом Європейської Комісії паном Іво Локателлі


    4 декабря 2009 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    3 грудня в Комітеті з питань транспорту та зв’язку Верховної Ради України відбулась робоча зустріч з паном Іво Локателлі, експертом Генерального директорату з питань інформаційного суспільства та медіа Європейської Комісії.

    З української сторони участь у зустрічі взяли – Михайло Мироненко, заступник голови профільного Комітету, народні депутати України – члени Комітету, представники НКРЗ, Держадміністрації зв’язку, оператори зв’язку.

    Мета зустрічі – обговорення процесу забезпечення наближення національного законодавства у галузі зв’язку до законодавства ЄС.

    Під час зустрічі народні депутати України Віталій Корж та Юрій Мороко презентували представникам Європейської Комісії проект Закону України "Про внесення змін до Закону України «Про телекомунікації» (реєстр. № 3460-1), як такий, що відповідає вимогам законодавства ЄС. Учасники зустрічі активно обговорили основні положення законопроекту, а також проблемні питання та перспективи розвитку телекомунікаційної галузі.

    Член НКРЗ Володимир Пащук звернув увагу на те, що представлений законопроект є результатом спільної праці народних депутатів профільного Комітету та фахівців НКРЗ, Держадміністрації зв’язку, операторів зв’язку. Перший заступник голови Держадміністрації зв’язку Володимир Смоляр наголосив, що положення законопроекту сприятимуть ефективному функціонуванню телекомунікаційної галузі.

    Представлені результати спільної діяльності Верховної Ради України, секторальних органів влади та учасників ринку були схвалені експертом Генерального директорату з питань інформаційного суспільства та медіа Європейської Комісії.

    Пан Локателлі також поінформував учасників зустрічі про зміни, внесені до нормативної бази ЄС останнім часом. 25 листопада цього року був затверджений новий пакет із трьох директив ЄС у сфері електронних комунікацій, який набуває чинності з 18 грудня. За результатами дворічних обговорень переглянуто регуляторні підходи, які гарантують, що національні регуляторні органи матимуть належні інструменти та повноваження для забезпечення справедливої конкуренції на телекомунікаційному ринку.

    На завершення учасники з Української та Європейської сторін висловили сподівання, що ця зустріч стане підґрунтям для подальшої плідної співпраці між Україною та ЄС у напрямку створення ефективного конкурентоспроможного телекомунікаційного ринку та побудови глобального інформаційного суспільства.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.