Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ схвалено проект висновку Кабінету Міністрів України до проекту Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про телекомунікації”


    4 декабря 2009 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    НКРЗ схвалено проект висновку Кабінету Міністрів України до проекту Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про телекомунікації” (щодо забезпечення доступу до ККЕ)

    3 грудня 2009 року на черговому засіданні НКРЗ схвалено проект висновку Кабінету Міністрів України до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телекомунікації» (щодо забезпечення доступу до ККЕ) (реєстр. № 5333 від 10.11.2009).

    Прийняття проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телекомунікації» обумовлено необхідністю додаткового впливу держави на відносини, які виникають під час надання послуг доступу до ККЕ, розвитку добросовісної конкуренції на цьому ринку, інтенсифікації використання обмежених ресурсів (земель телекомунікацій), стимулювання впровадження новітніх технологій у сфері телекомунікацій.

    Запропоновані проектом Закону норми, спрямовані на запровадження тарифного регулювання доступу до кабельної каналізації електрозв’язку, є актуальними та довгоочікуваними на телекомунікаційному ринку України і відповідають вимогам директиви 2002/19/ЄС Європейського Парламенту та Ради Європи від 7 березня 2002 року про доступ та з’єднання електронних комунікаційних мереж та пов’язаного оснащення (Директива про доступ).

    Реалізація запропонованих в законопроекті послуг сприятиме розвитку ринку телекомунікацій в Україні та доступу вітчизняних споживачів до послуг, шляхом запровадження державного регулювання тарифів на користування ККЕ.

    Відповідно до рішення НКРЗ, проект висновку до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телекомунікації» (щодо забезпечення доступу до ККЕ) в установленому порядку буде направлено до Кабінету Міністрів України.

    Источник: Прес група НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.