Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Необмежене користування місцевим телефонним зв’язком за 60 гривень на місяць


    10 ноября 2009 | Телекоммуникации / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    Національний оператор зв’язку ВАТ «Укртелеком» представляє комплексне рішення, яке дозволяє планувати свої витрати на послуги зв’язку і при цьому спілкуватись без обмежень. Пропозиція включає тарифний план для домашнього телефону «Довгі розмови» та нові тарифні плани мобільного зв'язку Utel – «Мобільні розмови», які об’єднані спеціальною послугою «Сім’я Укртелекому».

    «Довгі розмови» - це новий тарифний план від Укртелекому для приватних осіб-абонентів фіксованого зв’язку, який дозволяє заощаджувати на телефонних розмовах, не замислюватись над тривалістю спілкування та бути завжди на зв’язку зі своїми рідними!

    Пакет «Довгі розмови» стане в нагоді всім, хто не звик обмежувати себе у спілкуванні та хоче контролювати свої витрати на зв’язок. Простота та прозорість пропозиції роблять її переваги очевидними для всіх абонентів.

    Всього за 60 гривень фіксованої плати на місяць абоненти нового тарифного плану отримають можливість необмеженого користування місцевим телефонним зв’язком, 300 нетарифікованих хвилин міжміських розмов по Україні та розмов з абонентами мобільного зв’язку Utel.

    Крім того, тарифний план має ще кілька суттєвих переваг - знижені тарифи (від 30 до 75%) для дзвінків на номери інших операторів мобільного зв’язку України та міжнародні дзвінки:

    - єдиний тариф 0,25 грн. (з ПДВ) за хвилину на дзвінки по всій Україні та на номери Utel при перевищенні 300 нетарифікованих хвилин;

    - тариф на дзвінки на мережі інших мобільних операторів 0,85 грн./хв. з ПДВ;

    - спеціальні тарифи на міжнародні дзвінки.

    Найкращим доповненням до домашнього тарифного плану «Довгі розмови» стануть пакети послуг «Мобільні розмови». Кожен з абонентів «Довгих розмов» додатково отримує можливість підключення до трьох мобільних номерів Utelза вигідними, спеціально розробленими тарифними планами «Мобільні розмови 150» та «Мобільні розмови 300». У вартість пакетів, яка складає 30 або 60 грн/місяць відповідно, вже включено 150 або 300 хвилин та 150 або 300 SMS по Україні.

    Окрім усіх переваг мобільного зв’язку нового стандарту, абоненти компанії отримують можливість скористатися унікальною послугою «Сім’я Укртелеком». До «Сім’ї Укртелекому» можна включити один фіксований та до трьох мобільних номерів Utel для необмеженого спілкування, завдяки чому клієнти зможуть відчути всі переваги користування і стаціонарним і мобільним зв’язком від однієї компанії.

    Підключитися до тарифного пакету «Довгі розмови» дуже просто - достатньо оформити заявку одним зі зручних способів:

    - зателефонувати до Контакт-центру за номером 0-800-506-800;
    - заповнити форму на сайті компанії;
    - в пунктах обслуговування абонентів Укртелекому.

    При замовленні через сайт або Контакт-центр абоненту зателефонують фахівці Укртелекому для узгодження дати та часу оформлення заяви.

    Все про нові тарифні плани «Довгі розмови», «Мобільні розмови» та послугу «Сім’я Укртелеком».

    Источник: Пресс-служба Укртелеком
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.