Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НКРЗ затвердила Порядок доступу до кабельної каналізації електрозв’язку


    23 июля 2009 | Телекоммуникации / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Сьогодні, 23 липня, на черговому засіданні Національна комісія з питань регулювання зв’язку Україні затвердила Порядок доступу до кабельної каналізації електрозв’язку (ККЕ).

    Як відомо, останнім часом питання доступу та використання ККЕ тільки загострювались. Це підтверджується багаточисленними зверненнями до НКРЗ суб’єктів ринку телекомунікацій, асоціацій операторів і провайдерів.

    Робота над розробленням цього Порядку тривала з липня 2008 року. Було проведено 8 робочих нарад з залученням асоціацій операторів та провайдерів, державних органів виконавчої влади та ряду окремих операторів телекомунікацій, серед яких ВАТ «Укртелеком», а також представників Громадської ради при НКРЗ.

    За результатами роботи Комісія підготувала нормативно-правовий документ, який буде регламентувати порядок доступу та спільного використання ККЕ усіма суб’єктами ринку зв’язку.

    Основною метою вищезазначеного документу є лібералізація доступу до ККЕ, в тому числі і тієї, що перебуває у власності ВАТ «Укртелеком», створення організаційних умов для залучення інвестицій, збільшення обсягів послуг та підвищення їх якості.

    У запропонованому Порядку передбачено, зокрема, умови спільного використання ККЕ суб’єктами господарювання, рівноправний доступ до вільних ресурсів ККЕ, порядок та терміни розгляду документів, можливість досудового вирішення спорів та порядок розрахунків та оплати.

    Порядок доступу до кабельної каналізації електрозв’язку набирає чинності після опублікування.
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.