Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Лідером Каннського фестивалю став французький фільм "Пророк"


    18 мая 2009 | Кино / Европа / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Зміна лідерів відбулася на п'ятий день роботи 62-го Каннського фестивалю: у фаворити вийшов фільм "Пророк" (Un prophete) одного з найбільших режисерів сучасної Франції Жака Од'яра, повідомляє ТСН.

    Згідно з неофіційним рейтингом, який публікує на основі опитування провідних критиків, котрі працюють на кінофорумі, журнал Screen, стрічка "Пророк" набрала 3,4 бала і стала лідером Каннського фестивалю.

    Таким чином вона відтіснила на другу позицію романтичну картину новозеландської режисерки Джейн Кемпіон "Яскрава зірка" (Bright Star) про видатного англійського поета-романтика Джона Кітса.

    Третє місце в рейтингу займає "Акваріум" (Fish Tank) англійського режисера Андреа Арнольд.

    Впливове видання Каннского фестивалю, журнал Film Francaise також поставив сьогодні "Пророка" на перше місце за підсумками свого опитування серед журналістів. З 15 фахівців семеро назвали його фаворитом на отримання найвищої нагороди - "Золотої пальмової гілки".

    У свою чергу, журнал Hollywood Reporter, що виходить на фестивалі у щоденному форматі, назвав картину видатною і вказав, що ця стрічка відкриває нові горизонти в жанрі фільмів, присвячених в'язниці і житті ув'язнених.

    Тим часом, нова стрічка відомого тайваньського режисера Енга Лі "Звабливий Вудсток" (Taking Woodstock) не змогла переконати більшість критиків. "Добротно зроблена, але не найкраща робота Лі" - так її оцінив Hollywood Reporter.

    Картина займає зараз в неофіційному рейтингу передостаннє місце, перед "Весняною лихоманкою" (Spring Fever) китайського режисера Лоу Е.

    На сьогоднішній день на фестивалі Канна з 20 картин головного конкурсу показано шість стрічок. Поки що в боротьбу не вступали такі гіганти сучасного кінематографа як Квентін Тарантіно, Педро Альмодовар, Ларс фон Трієр, Кен Лоач, Міхаель Ханеке.

    Першим із них зі стрічкою "Антихрист" в понеділок з'явиться знаменитий Ларс фон Трієр.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.