Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Уряд виділив кошти на створення 16 національних фільмів


    28 апреля 2009 | Кино / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Уряд України виділив Міністерству культури і туризму в 2009 році близько 2,410 млн грн на створення 16 національних фільмів.

    Цього року планується створення та розповсюдження 5 ігрових фільмів, одного анімаційного і 10 неігрових (хронікально-документальних, науково-пізнавальних) фільмів, повідомляє Кореспондент.

    Крім того, уряд визначмв держзамовлення на випуск друкованої продукції на суму 224 523,2 грн. Зокрема, підручників для студентів вузів, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів наукових видань, енциклопедичних видань, видань для дітей та юнацтва.

    Планується також випуск книг мовами національних меншин, творів класиків української літератури та лауреатів Національної премії ім. Т. Шевченка, твори класиків зарубіжної літератури в перекладі українською мовою, а також довідкові та інформаційні видання.

    Зазначимо, що за даними Міжнародної асоціації виробників і дистриб'юторів фільмів Motion Picture Association і BORIS collection system, в Україні в 2009 році зросла відвідуваність кінотеатрів: у першому кварталі 2009 року кінозали країни відвідали 3,2 млн глядачів, що на 40% більше глядачів, ніж за такий же період минулого року.

    Зростає попит і на українську літературу, що, як зазначають дистриб'ютори, в першу чергу викликано зростанням цін на російську книжкову продукцію.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.