Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Києві пройшов допрем’єрний показ д/ф «Американська мрія. У пошуках правди»


    14 апреля 2017 | Кино / Пресс-релизы | Добавил: Quadro
    У Києві у паб-ресторані Bestia відбувся допрем’єрний показ мотивувального фільму «Американська мрія. У пошуках правди». У основі стрічки – історії успішних українців, які із різних причин залишили Батьківщину і поїхали за океан шукати кращої долі

    «Ми навмисно відшукали у США українців із різних сфер життєдіяльності, щоби довести, що шлях нагору таки існує і його таки можливо подолати навіть у несприятливих, чужих і дуже некомфортних для себе умовах» - зазначає Володимир Мула, режисер д/ф «Американська мрія».

    У фільмі знялися співачка Міка Ньютон, голлівудська акторка Тетяна Родина, чемпіон MLS Дмитро Коваленко, відомий лікар Юрій Мельник, програміст із Twitter Арсен Костенко, винахідник Вадим Чаленко, професор колумбійського університету Юрій Шевчук, спортивний юрист Олена Жирнова.

    «У фільмі розкривається неголлівудська Америка. Наші герої потрапили із тепличних умов в умови жорсткого пресингу. Ми підібрали людей, які змогли перебороти у собі цей чорний квадрат, цю безодню. Вони зробили неможливе, зробили 300…500 %. Тому деякі глядачі, що уже подивилися фільм кажуть: «Ееее… ні, друзі! Ми краще залишимося в Україні, у наших умовах, аніж будемо поневірятися там!» - розповідає Микола Васильков, сценарист фільму.

    Зйомки картини проходили протягом двох місяців у чотирьох американських містах – Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.

    «Надзвичайно правдивий фільм про життя українців у Сполучених Штатах Америки. Як їм там живеться, як відрізняється життя в Америці від такого буденного для нас в Україні? Дуже цікаво подивитися, дуже багато для себе відкриєте. Тим паче, що на цей раз у стрічці знялися саме успішні особистості» - підкреслив Тимур Мірошниченко, ведучий «Євробачення-2017».

    Варто зазначити, що «Американська Мрія. У пошуках правди» - друга документальна картина творчої команди проекту, свого роду сиквел. На цей раз творці фільму на прикладі 8 героїв планують показати різні шляхи самореалізації людини в різних умовах та різних галузях життєдіяльності. А також довести, що всі вони підкорюються одному фундаментальному принципові громадянського суспільства.

    «Я би хотів, щоби люди реалізовували не лише американську мрію, а й українську, німецьку, англійську… Питання взагалі про те, що якщо ти живеш і маєш наснагу - ти повинен реалізувати свою мрію у будь якому випадку. Я радий, що ті люди, про яких буде фільм – вони там знайшли те, чого не знайшли тут. Міка Ньютон, до слова, реалізувала себе достатньо в Україні, але потім вирішила, що треба ще пошукати іншого щастя. І це я вважаю нормальним. Тому що планета Земля - не така велика, як здається. Кордони мусять бути відкритими. Живемо тут – працюємо там, працюємо там – живемо тут. Це вибір кожного. У будь якому випадку - ми залишаємося українцями у серці, душі і в усьому, що нам дано. Тому щиро запрошую усіх прем’єру 5 травня подивитися це оригінальний та досить таки унікальний фільм» - зазначив телеведучий Ігор Кондратюк.

    Прем’єра фільму відбудеться 5 травня о 21:00 у кінотеатрі «Україна». Придбати квитки можна тут

    У прокаті стрічку можна буде побачити у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Сумах та Івано-Франківську.

    ПРО ФІЛЬМ:

    Назва: Американська мрія. У пошуках правди
    Жанр: документальний фільм
    Хронометраж: 90 хв
    Продюсер: Володимир Мула
    Режисер: Володимир Мула
    Оператор-постановник: Станіслав Ткачов
    Звукорежисер: Олександр Строкач
    Художник-постановник: Андрій Луннік
    Актори: Міка Ньютон, Дмитро Коваленко, Тетяна Родина, Арсен Костенко, Вадим Чаленко, Юрій Мельник, Олена Жирнова, Юрій Шевчук
    Сценарист: Микола Васильков
    Студія виробництва: ТелеПростір

    Трейлер фільму на YouTube - #1 , #2
    Офіційний сайт фільму – mriya.teleprostir.com
    Сторінки фільму у соцмережах: Facebook | вКонтакте | Instagram

    Володимир Мула – український журналіст та режисер. Працював репортером на каналах «1+1», «UA:Перший», ICTV, а також спеціальним кореспондентом BBC Ukrainian. Був ведучим hromadske.tv, заснував і є головним редактором порталу «ТелеПростір», продюсером проекту LiveTime.

    З 2011 року - креативний продюсер прямоефірних студій міжнародного пісенного конкурсу Євробачення. Єдиний український журналіст, що у 2016 року працював на 3-х подіях міжнародного рівня – Олімпійських Іграх, Євробаченні та Чемпіонаті Європи по футболу.

    Народився 22 жовтня 1989 року в містечку Городенка на Івано-Франківщині. Закінчив Інженерно-фізичний факультет НТУУ «Київський політехнічний інституті м. Сікорського». За спеціальністю не працював жодного дня. Пішов у журналістику. Реалізував цикл репортажів про Ріо-де-Жанейро, пізнавально-розважальні цикли «Балтійськими країнами» та «Американська Мрія».

    У 2015 року зняв документальний фільм-подорож "Американська мрія", а наступного року - продовження нашумілого кінА про життя емігрантів за океаном.

    «Американська мрія» – це фільм-подорож у кабіні вантажівки земляка-далекобійника 11-ма американськими штатами, у ході якої автор натрапляє на несподівані факти та думки, які спростовують теорію “русского міра”.

    «Американська Мрія. У пошуках правди» - продовження нашумілого кіна про життя емігрантів за океаном. На цей раз журналіст подорожує по США у пошуках успішних та відомих співвітчизників, які відверто і правдиво перебирають свої долі та резюмують головну проблему України.

    У Києві пройшов допрем’єрний показ д/ф «Американська мрія. У пошуках правди»


    Источник: Американська мрія. У пошуках правди
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.