Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Держкіно каже, що серіал «Біла гвардія» не порушує законодавства України


    16 мая 2012 | Новости / Кино | Добавил: Елена Ленова
    Серіал отримав прокатне посвідчення з віковим обмеженням «18 років».

    Державне агентство України з питань кіно вважає, що показ серіалу «Біла гвардія» («Белая гвардия») не порушує вимог законодавства України, та не бачить приводів для відмови у видачі державного прокатного посвідчення. Про це йдеться на сайті Держкіно.

    Експертна комісія з питань розповсюдження і демонстрування фільмів переглянула серіал і прийняла рішення видати прокатне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування зі встановленням обмеження глядацької аудиторії «18». При цьому глядач має бути попереджений про це обмеження.

    На сьогодні державне прокатне посвідчення отримано для виду прав «домашнє відео». Із 17 експертів, які переглянули телесеріал «Белая гвардия», усі дали дозвіл на видачу йому прокатного посвідчення,але щодо обмежень аудиторії були різні думки. Але голосування розподілилось таким чином:
    - загальна аудиторія - 1 голос,
    - «14 років» - 2 голоси,
    - «16 років» - 4 голоси,
    - «18 років» - 6 голосів,
    - «Х 21» - 4 голоси.

    Як вже повідомляла «Телекритика», лідер партії «За Україну!» В'ячеслав Кириленко просив Міністерство культури заборонити демонстрацію в Україні російського телесеріалу «Біла гвардія». Оскільки, на його думку, стрічка «розпалює міжнаціональну ворожнечу та спотворює зміст роману Булгакова, екранізацією якого є».

    Нагадаємо, виробництво стрічки здійснювала «Нон-стоп продакшн» Олександра Роднянського за участю компанії «Твін медіа». Продюсери фільму - Олександр Роднянський і Серій Мелькумов. Дія стрічки відбувається у 1918 році у Києві після того, як місто залишили німці, влади зрікся Павло Скоропадський та приходять війська Симона Петлюри. Головні герої - сім'я Турбіних: Олексій, Єлена та Ніколка.

    Режисер серіалу - Сергій Снєжкін, сценаристи - Марина і Сергій Дяченки та Сергій Снєжкін. Головні ролі у фільмі зіграли Костянтин Хабенський, Сергій Гармаш, Михайло Пореченков, Федір Бондарчук, Олексій Серебряков, Сергій Маковецький та інші.

    Раніше прес-служба телеканалу «Інтер» підтверджувала інформацію про наміри показати стрічку.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.