Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фільм «Серпень. Восьмого» про Південну Осетію отримав прокатне посвідчення


    15 марта 2012 | Новости / Кино | Добавил: Елена Ленова
    Фільм «Серпень. Восьмого» режисера Джаніка Файзієва отримав посвідчення на право розповсюдження і демонстрування стрічки на території України. Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно

    Посвідчення встановлює обмеженням для глядацької аудиторії - віком до 18 років. Державний реєстраційний номер - 14.1789.2012К.

    «Може бути скільки завгодно думок стосовно художньої цінності чи змістовного наповнення фільму. Але глядач має право на те, щоб скласти цю думку самостійно - переглянути фільм і визначити власне ставлення до роботи творців картини та подій, про які йдеться у стрічці. Держкіно не може виступати цензором у таких питаннях і не має підстав для заборони прокату стрічки в Україні», - зазначив перший заступник Голови Державного агентства України з питань кіно Сергій Сьомкін.

    Як повідомляла «Телекритика», російський кінофільм Джаніка Файзієва «Серпень. Восьмого» про конфлікт у Південній Осетії не вийшов у запланований з 1 березня український прокат.

    За даними сайту «Кіно-театр», сеанси планувалися в березні в кількох кінотеатрах Києва - «Алмазі», «ім. Чапаєва», «Промені», «Салюті», «Старті», «Факелі» та «Флоренції». Як уточнили «Телекритиці» у відділі бронювання квитків «Флоренції», стрічка була в прокаті лише один день минулого тижня, а далі кінопокази скасували в «усьому місті».

    У Міністерстві культури та в Держкіно повідомили, що стрічка Файзієва не отримувала державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільму на території України, оскільки ще тривав передбачений законом 10-денний термін розгляду документів.

    За сюжетом картини, молода мати одиначка ризикуючи життям змушена пробиратися до Південної Осетії, куди вона до початку конфлікту відправила семирічного сина. Події 2008 року показані очима дорослих і хлопчика: у реалістичні військові сцени вплітається фантастичний бойовик із роботами.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.