Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На Одеському кінофестивалі в конкурсі змагатимуться 16 картин


    9 июля 2010 | Кино / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Одеський міжнародний кінофестиваль сформував остаточний склад журі, визначив фільм закриття та відкриття, а також відібрав 16 картин для конкурсної програми. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.



    За словами президента ОМКФ Вікторії Тігіпко, для участі у конкурсі відбиралися фільми на таких фестивалях, як «Кінотавр», Канський, Берлінський та Венеціанський, перевага надавалася картинам, які навряд чи потраплять в широкий прокат. Серед 16 кінострічок лише одна вітчизняна - українсько-російський фільм «Пістолет Страдиварі».



    Переможця та власника головного призу визначить міжнародне журі на чолі з голландським класиком арт-хауса Йосом Стеллінгом. До складу суддівської ради також увійдуть: французький актор Грегуар Колен, український кінокритик та голова Спілки кінематографістів України Сергій Тримач, арт-директор фестивалю «goEAST» Світлана Сикора і російський кінопродюсер Сергій Члиянц.



    Відкриватиме Одеський кінофестиваль картина Паскаля Шоме «Серцеїд» з Роменом Дюрі та Ванессою Параді. Завершальним фільмом стане українська прем'єра Дмитра Месхієва «Людина біля вікна». Головну роль в картині зіграв Юрій Стоянов, який також виступив співавтором сценарію.



    Крім того, в програмі Одеського кінофестивалю - показ просто неба реставрованої копії «Броненосця «Потьомкіна» прямо на Потьомкінських сходах, проект «Літня кіношкола» і майже сотня фільмів - світові прем'єри та кінохіти останнього сезону.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.