Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Британська The Guardian пов’язала заборону «Бруно» з консервативністю українців і президентськими виборами


    15 июля 2009 | Кино / Европа / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Британська газета The Guardian повідомила своїх читачів про заборону прокату фільму «Бруно» на території України. Видання пов'язує таке рішення українського Мінкульту з консервативністю українців.

    «Український католицький захід і православний схід мають примітивну точку зору на права геїв і підтримують сильні традиціоналістські соціальні погляди», - пише газета. Також The Guardian цитує анонімного українського дипломата, який стверджує, що українське суспільство дуже консервативне, як і російське. Особливо вирізняється консервативністю сімейних цінностей католицький захід.


    Іншим фактором заборони британське видання називає майбутні президентські вибори. «Президент Віктор Ющенко у 2004 році здобув підтримку української могутньої католицької церкви. Його команда могла вирахувати, що анти-брунівська позиція може відродити його ослаблу привабливість серед старших виборців», - припускає газета.

    Як писала ТК, 14 липня Міністерство культури України відмовило у видачі прокатного посвідчення на фільм «Бруно» за участю британського актора Саші Барона Коена, оскільки він містить сцени, заборонені законодавством України. Попередній фільм Коена «Борат» також не отримав прокатного посвідчення в Україні.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.