Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Безулик, Добровольська і Терещенко позиваються до «1+1»


    25 декабря 2008 | На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Ведучі телеканалу «1+1» Анна Безулик, Людмила Добровольська та Олесь Терещенко оскаржили в суді наказ про їх скорочення, виданий генеральним директором «Студії 1+1» Олександром Ткаченком. Про це йдеться в заяві трьох ведучих, яка надійшла до редакції «Телекритики».

    У суді ведучих представлятиме юрист Наталія Петрова. Деталі позовних вимог та назва суду, до якого подано заяву, не розголошуються. «Оскільки зараз справа перебуває у суді, ми не можемо коментувати, бо дуже хочемо уникнути будь-якого тиску на суд. Все, що ми хотіли сказати публічно, сказано в нашій заяві, решта коментарів – по завершенні справи», - сказала «ТК» Анна Безулик.

    Наводимо повний текст заяви:

    Заява
    Неодноразові публікації про останні зміни на каналі «1+1», зокрема, про відсторонення частини ведучих від ефіру, масові скорочення, кардинальну зміну формату мовлення, а також офіційні заяви керівництва групи компаній «1+1», вимагають прояснити ситуацію. Тривалий час ми утримувалися від будь-яких коментарів щодо подій на каналі і нашого становища, але останні дії керівника компанії змушують нас заявити.

    Ми повністю свідомі того, що власники та керівники компанії мають право на реорганізацію каналу та оптимізацію виробництва, більш того, не збираємося дискутувати з приводу «природності» зміни облич в ефірі каналу «1+1».

    Проте, хочемо наголосити, що такі зміни мають відбуватися виключно в правовому полі,
    з повагою до прав працівників компанії , в рамках загальнолюдської етики і культури.

    На такі випадки Редакційний Статут компанії передбачає для творчих працівників додаткові корпоративні гарантії.

    Згідно з Редакційним Статутом телеканалу «1+1», зміна редакційної політики за своїми виробничими наслідками прирівнюється до зміни умов праці.

    18 листопада 2008 року ми подали заяви про звільнення з цих підстав.

    Утім, виявилося, що генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко не вважає обов’язковим до виконання документ - Редакційний Статут - що є однією з ліцензійних умов діяльності телерадіокомпаній в Україні .

    28 листопада ним підписано наказ про скорочення, до якого включено наші прізвища.
    Крім того, протягом останніх місяців пан Ткаченко вдається до публічних заяв дискримінаційного характеру та уникає конструктивних переговорів .

    За захистом своїх прав ми звернулися до суду.

    Анна Безулик
    Людмила Добровольська
    Олесь Терещенко



    Прес-служба телеканалу «1+1» прокоментувала цю ситуацію так:
    - Ми з великою повагою ставимось до внеску Анни Безулик, Людмили Добровольської та Олеся Терещенка у розвиток телеканалу «1+1». У той самий час слід зазначити, що колеги отримували від керівництва каналу кілька пропозицій про різні варіанти співпраці з «1+1». На жаль, вони не вважали за можливе прийняти жодну з них. Основним предметом розбіжностей між каналом і ведучими став безпрецедентний розмір грошової компенсації, якої вони запросили. Оскільки зараз питання взаємин каналу та ведучих перейшов до юридичної площини, телеканал «1+1» не може коментувати ситуацію. Остаточне рішення залишається за судом.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.