Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада готує подання до Cекретаріату Президента щодо «цифрової» постанови Кабміну


    23 декабря 2008 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: DoctoR
    Національна рада з питань телебачення і радімовлення готує подання до Секретаріату Президента щодо Постанови № 1085 Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2008 року. Цією постановою Кабмін затвердив Державну програму впровадження цифрового телебачення і радіомовлення, підготовлену міністерством транспорту і зв’язку України.

    Як відомо, аналогічну програму запропонувала уряду і Нацрада, яка завжди наполягала на своїй ключовій ролі щодо впровадження цифрового телебачення в Україні. Ігор Курус, перший заступник голови Нацради, звинуватив Мінтранс у лобіювані інтересів галузі зв’язку за рахунок розбудови цифрового телебачення, і натякнув, що долю даної постанови може очікувати така ж перспектива, як і попереднього урядового документу, що закріплює діапазон частот, призначених для телебачення, за CDMA-операторами. Як відомо, цю постанову було ветовано Указом Президента (подання щодо її конституційності спрямовано до Конституційного суду).

    Нині пан Курус підтвердив наміри звернутися до Секретаріату Президента щодо урядової постанови «Щодо державної програми впровадження цифрового телебачення і радіомовлення».

    «Звісно, ми, як і обіцяли, будемо готувати відповідне подання до Секретаріату Президента. Адже – зверніть увагу – цією програмою передбачено кошторис лише у 8 млн. грн. на чотири роки. Це просто смішно. Я вважаю, що затвердивши цю програму, уряд просто усунувся від такого важливого завдання, як перехід телебачення на цифрові стандарти. Мушу нагадати, що ще навесні 2008 року Указом Президента було дано доручення уряду розробити механізм забезпечення малозабезпечених, а тепер уряд пише доручення міністерству - підготувати таке протягом трьох місяців. Це означає ніщо», - сказав Ігор Курус «Телекритиці».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.